WIN: Indoor skydive aangeboden door haarverzorgingsmerk Aussie!

Winacties door Redactie Ze.nl

Houd jij wel van een beetje avontuur in je leven? Heb jij weinig tijd om tijdens je drukke dag je haar goed te doen? Check dan de nieuwe Aussie Miracle Recharge Collectie. Plus: misschien mag je ‘m testen tijdens een indoor skydive: aaaaah!
 
Altijd en overal een haar-touch up kunnen doen, dat is het geheim van de nieuwe Miracle Recharge Collectie van haarverzorgingsmerk Aussie. Wij vrouwen zijn namelijk altijd druk, druk, druk. Tijdens het werk loop je van meeting naar meeting om tussendoor via je mobiel mailtjes te beantwoorden, en ’s avonds ben je aan het sporten, ga je uit of ga je bij een vriendin langs. Inmiddels is je haar van coupe fabulous veranderd in coupe dramatisch. Maarja, op je werk kun je natuurlijk niet even douchen om je haar die verzorgende boost te geven die het nodig heeft... 
 
 
Aussie Miracle Recharge collectie: fijne leave-in sprays
Is bovenstaande voor jou herkenbaar? De nieuwe Aussie Miracle Recharge collectie bestaat uit een aantal leave-in sprays die je gemakkelijk mee kunt nemen naar je werk, die date met die leuke kerel of een dagje uit met je lover. Met deze verzorgende sprays recharge je je haar op elk moment van de dag, waar je ook bent. De collectie is speciaal ontwikkeld om tussen je wasbeurten door je haar een boost te geven. Er zijn vier verschillende sprays, afhankelijk van wat je haar nodig heeft: bijvoorbeeld een volumeboost of anti-frizz. Ook goed om te weten: het product kan op nat en droog haar gebruikt worden. En extra fijn is dat alle sprays panthenol bevatten. Dit ingrediënt maakt je haar zacht, flexibel en zorgt dat het niet afbreekt.
 

Aussie heeft in totaal 17 verschillende shampoos, conditioners en 3 Minute Miracle haarmaskers in Nederland verdeeld over 6 collecties. Of je nu op zoek bent naar volume, een anti-frizz product of juist intensieve verzorging, of je gekleurde lokken glans wilt geven. Nu worden deze collecties dus aangevuld met de 4 Miracle Recharge sprays. De Aussie Miracle Recharge Sprays zijn verkrijgbaar bij ETOS voor € 8,99.

There’s more to life than hair, but it’s a good place to start.
 


Indoor skydive
Om nu te bewijzen dat je deze sprays van Aussie altijd en overal kunt gebruiken - zelfs hangend in de lucht - geven wij in samenwerking met Aussie een indoor skydive voor 2 personen weg ter waarde van € 259! De skydive vindt plaats in Roosendaal bij het indoor skydive centrum. Durf jij dit aan? Beantwoord dan hieronder de vraag. 
 
Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op de onderstaande icoontjes te klikken. 
 
De actie loopt tot en met 15 mei 2014