Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: 3x DIY-pakket van Stampin' Up!

Je houdt ervan om creatief bezig te zijn en waar je de term ‘DIY’ hoort, ben jij. Herken je jezelf hierin? Dan hebben we heerlijk nieuws. Ze.nl mag namelijk drie DIY-pakketten van Stampin’ Up! weggeven. Pinterest, move over!
 
Moet er een bruiloft georganiseerd worden? Dan ben jij de eerste die wordt opgebeld om de decoratie in elkaar te flansen. Vriendin met twee linkerhanden? Geeft niks, jij bent met liefde haar rechterhand. Jij bent namelijk zo handig, dat Pinterest je al vijftig keer gevraagd heeft een voorbeeldpagina te starten. Dat wil alleen niet zeggen dat je nooit om inspiratie verlegen zit. Gelukkig hebben wij iets leuks voor je: Ze verloot drie pakketten van Stampin’ Up!, waar vrijwel alle ingrediënten voor adembenemende DIY-creaties in zitten.
 

Stampin’ Up!
Voor we vertellen wat er allemaal in een Stampin’ Up!-pakket zit, eerst wat informatie over dit succesvolle bedrijf. Het Amerikaanse Stampin’ Up! staat bekend om zijn knutselspullen, die wereldwijd door 50.000 knutselaars vertegenwoordigd worden. Sinds zo’n 6 jaar is het bedrijf ook een begrip in Nederland. Dat is niet zo vreemd, want met de knutselmaterialen van Stampin’ Up! is enorm veel mogelijk. Je maakt er in een handomdraai de mooiste uitnodigingen, cadeautjes, scrapbooks en decoraties mee. Bij Stampin' Up! vind je daarnaast alles wat je nodig hebt: stempels, stempelkussens, knopen, linten, kralen, kortom, alles om de prachtigste creaties in elkaar te flansen. En het is ook nog eens hartstikke makkelijk. Bekijk onderstaand filmpje eens, bijvoorbeeld:


Weggeven
Jeukende handen gekregen na gelezen te hebben wat Stampin’ Up! inhoudt? Doe dan mee aan deze winactie! Wij mogen 3 pakketten ter waarde van € 90 per stuk weggeven. In dit pakket zit alles om feestjes en bruiloften naar eigen smaak te decoreren, en dat begint al met de mooie tafeldecoratie die je met de knutselspullen kunt maken. En wat te denken van zelfgemaakte slingers, goodiebags en bedankkaartjes? Dit is de inhoud van één pakket:
 • Celebration Basics
  Dit pakket vormt de basis voor een feest, met onder andere een slinger die het woord celebrate vormt en bedrukte goodiebags.
 • Bermuda Bay Celebration Add-On Kit
  Dit zijn vellen zelfklevende streamers in allerlei vrolijke kleuren, een slinger en tools om de streamers mee te kleuren.
   
 • Simply Celebrate
  Drie soorten stempels om bijvoorbeeld goodiebags en servetten van de tekst ‘Enjoy’, ‘Hello, please take a seat’ en ‘Thank you’ te voorzien.
   
 • Bermuda Bay Classic Stampin' Pad
  Stempelen zonder stempelkussen gaat natuurlijk niet, dus in het pakket zit ook de Classic Stampin’ Pad.
   
 • Bermuda Bay Classic Stampin' Ink Refill
  Is het inkt van de stempel op? Geen probleem, met de Ink Refill vul je het zo bij.
   
 • Papillon Potpourri
  Zeven mooie vlinderstempels, die je waar je ook maar wilt, op kunt stempelen.
   
 • Elegant Butterfly Punch
  Met de Elegant Butterfly Punch kun je de vlinderstempels uitstansen. Met de uitgestanste vlinders kun je vervolgens mooie slingers maken, of je legt ze los ter decoratie op tafel.

Kans maken
Wil je kans maken op één van de uitgebreide Stampin’ Up!-knutselpakketten? Het enige wat je hoeft te doen, is Ze.nl te liken op Facebook. Klik vervolgens hieronder op de meedoenbuttonMeer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op de onderstaande icoontjes te klikken. Simpel toch?

De actie loopt tot en met 28 april 2014.