WIN: Grote lenteschoonmaak in je huis!

Winacties door Kimberly
Is de vuilnisbelt niks vergeleken met jouw stekkie? En heeft bezoek geen TomTom meer nodig omdat ze jouw huis van meters afstand ruiken? Dan hebben wij goed nieuws: wij mogen namelijk een grote schoonmaakbeurt weggeven! 
 
De schimmelplekken horen bij het interieur, Harry de spin - en zijn familie - zijn trouwe inwoners en die lüft in huis, waar komt die vandaan? Tijd voor een grondige lenteschoonmaak dus! Pfff… die zin alleen al maakt je moe, niet? Geen probleem. Terwijl jij - verplicht met de voetjes omhoog - lekker op de bank vertoeft, komt een schoonmaker van Vanish jouw complete woning schoonmaken! Als jij de winnares bent van onze winactie, dan. Potverdikkie, wij zijn bij voorbaat jaloers op haar. 

 
Hoe schoon is jouw huis? 
Een paar keer per week de vloerbedekking stofzuigen, en het is klaar zou je zeggen, toch? Niets is minder waar. Daarom breidt Vanish haar vlekverwijderingsassortiment uit met producten speciaal voor het reinigen van tapijt en bekleding. Namelijk de Power Powder, de Carpet Spray en de Power Mousse (de laatste is nog niet verkrijgbaar in Nederland). Alledrie zorgen ze voor een fris en schoon resultaat en ze zijn snel en gemakkelijk aan te brengen. Onder andere deze drie toppers worden gebruikt tijdens de grote beurt. Keek jij altijd Hoe schoon is jouw huis? en hoopte je stiekem dat je werd aangemeld door de buurvrouw van je nicht? Dan is dit je kans om jezelf in het diepe te gooien.

 
Winnen
Wil jij een spik en span huis? Wij geven 1x een grote lenteschoonmaak in jouw huis weg en daarnaast geven we nog 2x een schoonmaakpakket van Vanish weg, met de Vanish Carpet-producten. Wat je moet doen? Beantwoord hieronder de vraagMeer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op de onderstaande icoontjes te klikken. 

De actie loopt tot en met donderdag 24 april 2014.