WIN: Complete outfit van BOHO Amsterdam

Winacties door Kimberly
Heb jij een echt modehart en is jouw kledingkast nog niet genoeg gevuld?
En gaat jouw hart sneller kloppen van de items uit de webshop van BOHO Amsterdam? Ze.nl mag namelijk een complete outfit van deze shop weggeven! 
 
Wohoo! We’re going to Ibiza! O nee, toch niet. We gaan naar BOHO Amsterdam waar ze hun kleding en accessoires inspireren op Ibiza. Beter gezegd: het is een míx van Bohemian Ibiza style en Amsterdams’ City life. De drie oprichtsters van BOHO organiseren al sinds 2011 gezellige fashion avonden voor vriendinnen. Ze begonnen – heel schattig – met een slaapkamer die werd omgetoverd tot een gezellig winkeltje, maar dankzij de grote belangstelling groeide het bedrijfje al snel uit tot een serieuze zaak. De kracht van BOHO Amsterdam? De dames bieden de zogenaamde ‘Night Out’ waar je behalve lekker shoppen ook gezellig kunt kletsen onder het genot van een borrel. De combi van stylingadvies en gezelligheid zorgt voor een gezellig avondje uit. Twee vliegen in één klap dus! 
 
 
Webshop
Naast de fashionavonden, hebben de dames ook een webshop waar je de artikelen gewoon vanuit je luie stoel kunt kopen. Wat je er kunt vinden? Van sierlijke statementkettingen tot kekke kleding en van chique sjaals tot trendy tassen. De collectie wisselt regelmatig, waardoor er altijd nieuwe producten te vinden zijn. De producten komen van her en der met een voorliefde voor – handgemaakte (!) – Ibiza producten. We like
 

Winnen
Maar het leukste van alles is dat jij er binnenkort helemaal fashionable bij kunt lopen! Wij geven namelijk een hele outfit weg, en wel bovenstaande outfit. Wil jij deze look winnen? Om kans te maken op deze prijs, dien je onderaan je maten in te vullen. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op de onderstaande icoontjes te klikken. 

De actie loopt tot en met 21 april 2014.