WIN: Een boek over je lichaam!

Winacties door Redactie Ze.nl

Een dag uit het leven van je lichaam
Waarom is opstaan voor de een geen enkel probleem en voor de ander elke keer weer een enorme strijd. Hoe komt het dat we honger hebben? Wanneer zijn we mentaal het meest alert? Op welk moment van de dag kun je het beste alcohol drinken? En waar komt al die stress toch vandaan?

We zijn tegenwoordig heel veel met ons uiterlijk bezig, maar we weten bar weinig van wat zich in ons lichaam afspeelt. Met wetenschappelijke precisie en in een elegante stijl beschrijft Jennifer Ackerman de wonderbaarlijke gebeurtenissen van één dag in het leven van je lichaam. Van het wakker worden tot en met het slapen gaan en dromen; 24 uur honger, dorst, stress, liefde, humor, seks, slaap, studeren, bewegen, werken en zo veel meer.

In het boek van Jennifer Ackerman neemt het biologische ritme een centrale plaats in. Elke seconde, elke minuut, elke dag en elk seizoen wordt door het lichaam gemeten. Ackerman legt uit waarom het niet synchroon laten lopen van de dagelijkse activiteiten met je biologische klok veel schade kan veroorzaken.

Ackermans boek is een fascinerend populair-wetenschappelijk boek met de laatste wetenschappelijke ontdekkingen over lichaamsprocessen en levensgewoonten. Na het lezen van dit boek kijk je heel anders naar je eigen lichaam!

Voor meer informatie: www.nieuwamsterdam.nl/vrijen

Ze.nl mag 3x het boek 'Vrijen, slapen, eten, drinken, dromen' weggeven! Wat moet je daarvoor doen?
Alleen actieve Ze.nl-leden, minimaal 2 foto's geupload en minimaal 3 vriendinnen, maken kans op een boek. (Uiteraard kan je nog snel een foto uploaden en/of vriendinnen uitnodigen als je nog niet aan de voorwaarden voldoet.)

Geef antwoord op de volgende vraag: Dit boek is een vertaling uit het Engels. Wat is de originele Engelse titel van 'Vrijen, slapen, eten, drinken, dromen'?
 
Mail je antwoord voor 18 mei naar redactie@ze.nl met daarin ook je loginnaam op Ze.nl en je adresgegevens. Winnaars krijgen persoonlijk bericht per e-mail.