WIN: Kledingbon - 150 euro van Poools

Winacties door Redactie Ze.nl

An endless summer with... POOOLS

Have a look at...
Poools zet een nieuw imago neer voor de dynamische vrouw van 30-plus. Werk, vrienden en vrije tijd worden zorgeloos gecombineerd. Ook op één dag. Door het wisselen van een colbert of tuniekje oogt de outfit gekleed of juist sportief. In alle combinaties is voorzien. Fijn voor dagen met verschillende activiteiten en dé oplossing voor vakantie en zakenreizen.

Wat maakt Poools bijzonder?
Fashionable, een geweldige pasvorm in combinatie met absolute topkwaliteit!


Thema's voorjaar en zomer 2008

Summer in Greenwich, kenmerkend zijn de groene tinten. Mud en mint gecombineerd met wit voor een vrouwelijke vrolijke uitstraling. Bloemmotieven en fancy stiksels maken de lijn compleet.
Under the Tuscan sun bestaat uit wit en klei-nuances, onderbroken door zonnige accenten van onder meer orange en yellow. Transparante materialen en botanische bloemen zijn terugkerende details in een even zomerse als gestylde look. Door beide thema's te matchen ontstaan persoonlijke combi's.

Poools Voorjaarscollectie van 19,95 tot 119,95
Sarto Fashion B.V. - 0487-597753 of kijk op www.poools.nl


Ze.nl mag 2 kledingbonnen van Poools ter waarde van 150 euro weggeven! Wat moet je daarvoor doen?
Alleen actieve Ze.nl-leden, minimaal 2 foto's geupload en minimaal 3 vriendinnen, maken kans op een kledingbon van Poools. (Uiteraard kan je nog snel een foto uploaden en/of vriendinnen uitnodigen als je nog niet aan de voorwaarden voldoet.)

Geef antwoord op de volgende vraag: Een van de thema's heet 'Under the Tuscan sun'. In welk land ligt Toscane eigenlijk?
 
Mail je antwoord voor 18 mei naar redactie@ze.nl met daarin ook je loginnaam op Ze.nl en je adresgegevens. Winnaars krijgen persoonlijk bericht per e-mail.