WIN: Bioskaartjes & boek Silk!

Winacties door Redactie Ze.nl

Torn apart by two worlds, can love survive?
Silk, gebaseerd op de internationale bestseller van Alessandro Baricco, is een meeslepend liefdesdrama gestitueerd in het 19e eeuwse Frankrijk en Japan.
 
Hervé Joncour's (Michael Pitt) toewijding aan zijn mooie jonge vrouw Hélène (Keira Knightley) wordt zwaar op de proef gesteld wanneer hij een aantal gevaarlijke handelsreizen moet maken om zijdewormen te bemachtigen die zijn dorp kunnen redden van de ondergang. Hervé slaagt erin enorme rijkdom uit Japan mee naar huis te nemen, maar bij elke reis raakt hij meer en meer verscheurd tussen zijn liefde voor Hélène en zijn groeiende obsessie voor de concubine van een Japanse baron. Zonder dezelfde taal te spreken communiceren de twee geliefden met elkaar door middel van brieven totdat oorlog roet in het eten gooit. Hun onmogelijke liefde houdt echter stand, en Hélène begint langzaam maar zeker achterdochtig te worden.

Cast: Keira Knightley (Pirates of the Caribbean, Pride & Prejudice), Michael Pitt (Last Days, The Dreamers, The Village), Alfred Molina (Spider-Man 2, Frida, The Hoax) en Koji Yakusho (Babel, Memoirs of a Geisha).

Wij van Ze.nl mogen 3x 2 bioskoopkaartjes en het boek 'Zijde' weggeven, waarop de film is gebaseerd. Wat moet je hiervoor doen?
Alleen actieve Ze.nl-leden, minimaal 2 foto's geupload en minimaal 3 vriendinnen, maken kans op een originele 3CD-box Everybody Dance Now 2. (Uiteraard kan je nog snel een foto uploaden en/of vriendinnen uitnodigen als je nog niet aan de voorwaarden voldoet.)

Geef antwoord op de volgende vraag: Hoe heet Keira Knightley's personage in Pirates of the Caribbean?
 
Mail je antwoord voor 12 mei naar redactie@ze.nl met daarin ook je loginnaam op Ze.nl en je adresgegevens. Winnaars krijgen persoonlijk bericht per e-mail.