WIN: DVD-pakket met 5 heerlijke films

Winacties door Redactie Ze.nl

The Jane Austen Book Club - Jane is weer helemaal in!
Zes leden van een leesclub, zes boeken van Jane Austen, zes met elkaar verweven verhaallijnen, gedurende zes maanden. The Jane Austen Book Club toont het leven van vijf vrouwen en een man die maandelijks in een leesclub bijeenkomen om een roman van Jane Austen te bespreken. Ze ontdekken vervolgens dat ze veel meer gemeen hebben met hun favoriete lectuur dan ze ooit hadden kunnen vermoeden. Huwelijken eindigen, liefdes ontluiken en relaties worden op de proef gesteld, net als bij de personages uit Austens romans. Een prachtige, intelligente en volwassen relatiekomedie met, uiteraard, een happy ending.
Bekijk de trailer op: http://www.sonypictures.net/movies/janeaustenbookclub/

Lees hier ook het interview dat Ze.nl met de regisseuse van de film had!

Fanny Hill - Achttiende-eeuwse girlpower vol passie, drama en romantiek
Wanneer Fanny Hill haar ouders verliest tijdens een pokkenepidemie, besluit ze het platteland achter zich te laten en haar geluk in het Londen van de 18e eeuw te beproeven. Daar wordt het meisje via een list opgevangen door de manipulatieve Mrs. Brown. Deze bordeeluitbaatster introduceert de naïeve Fanny in een wereld van passie en seks. Maar al gauw leert Fanny haar grote liefde Charles kennen die haar overtuigt om met hem mee te gaan. Hun verhouding stuit echter op grote woede van Charles' vader die zijn zoon meteen het land uitstuurt. Fanny blijft achter met hoge schulden en besluit uit geldnood de maîtresse van Mr. H. te worden. Het begin van een woelige periode van losbandigheid in het leven van de jonge Fanny...

De dvd's zijn een uitgave van Sony Pictures Home Entertainment - www.sphe.nl  

Beide dvd's zijn vanaf 24 april te koop! Ze.nl mag echter alvast prachtige dvd-pakketten weggeven met deze inhoud:
1. The Jane Austen Book Club
2. Fanny Hill
3. Memoirs of a Geisha
4. Catch & Release
5. Bewitched

Wat moet je hiervoor doen?
Alleen actieve Ze.nl-leden, minimaal 2 foto's geupload en minimaal 3 vriendinnen, maken kans op een origineel dvd-pakket met 5 titels. (Uiteraard kan je nog snel een foto uploaden en/of vriendinnen uitnodigen als je nog niet aan de voorwaarden voldoet.)

Geef antwoord op de volgende vraag: Boeken van Jane Austen worden regelmatig verfilmd. Wie speelt de vrouwelijke hoofdrol in de verfilming van haar boek Sense and Sensibility?
 
Mail je antwoord voor 1 mei naar redactie@ze.nl met daarin ook je loginnaam op Ze.nl en je adresgegevens. Winnaars krijgen persoonlijk bericht per e-mail.