Lifestyle / Werk & studie
Werk & studie

Vrouwenwoensdag

Reageer 0

Elke 2e woensdagavond van de maand ontmoeten vrouwen elkaar in hun eigen regio, door heel Nederland. Samen met een thema-expert wisselen ze kennis en ervaring  uit en inspireren elkaar tot een volgende stap in de praktijk. Een stap vooruit naar positieve veranderingen en dichter bij het waarmaken van wensen en doelen. Bewegen, zelf iets doen, levert altijd iets goeds op én je neemt even tijd voor jezelf.

De circa 20 onderwerpen op verschillende locaties wisselen maandelijks. Er is geen lidmaatschap aan verbonden; je kijkt zelf waar en met welk thema je mee wilt doen.

Op 14 mei bijvoorbeeld: Haal het meest uit je werk en leven, Je kracht in ondernemerschap, (Digitaal) netwerken, Minder stress, meer genieten, Wat kleding en kleur voor je kan doen, Opruimen van huis en hoofd in 3 stappen, Conflicten de deur uit. Maar er staan nog veel meer onderwerpen op de agenda.

Vrouwenwoensdag is laagdrempelig, leuk én leerzaam! De avonden worden door deelnemers steeds hoog gewaardeerd. Ze worden begeleid door (40) professionele, zelfstandige thema-experts zoals coaches, trainers, een pedagoog, stylist, professional organizer. Zij werken hiervoor enthousiast samen in een collectief. Kijk voor meer info, de agenda en reacties op de website.

Enkele reacties van deelneemsters:

'Supermotiverend! Een geweldig initiatief'' (M., Soesterberg)

'De avond overtrof mijn verwachtingen, ik heb een overall positief oordeel erover. Het was aangenaam klein gezelschap, veel herkenbare situaties, daardoor goede uitwisseling van informatie en tips tussen de deelnemers, onder een prima begeleiding van de coach'. (D., Den Dolder)

'Leuk en verrassend. Inspirerend en heerlijk en om in een groepje aan het werk te zijn.' (A.)

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen