Win diamanten met Magnum Mini

Eten door Jet

Mooi & Mini
Krakende chocolade, smeuïg ijs en een betoverende smaak, Magnum Mini bevat al het goede van een Magnum ijsje, maar dan in een kleiner formaat: qua formaat en gewicht de helft van een reguliere Magnum. Voor veel vrouwen vormen chocolade en ijs nog altijd de grootste verleiding die er is. Magnum Mini speelt in op de behoefte van vrouwen om op een bewuste manier met tussendoortjes om te gaan. Magnum Mini laat je toe om wanneer je maar wilt te genieten van pure verwennerij voor de smaakpapillen. Jezelf regelmatig een klein pleziertje gunnen, maakt het leven immers zoveel mooier. Van klassiekers zoals White en Almond tot verleidelijke smaken zoals Double Caramel, iedere ijsjesliefhebber vindt gegarandeerd een Mini van zijn dromen.    

Hollywood goes Magnum
Zoals jullie misschien wel gezien hebben is de verleidelijke actrice Eva Longoria het nieuwe gezicht van het wereldberoemde ijsmerk. Magnum ziet in Eva Longoria, onder andere bekend van Desperate Housewives, een verpersoonlijking van waar het merk voor staat: sensualiteit, kwaliteit en ultieme verleiding. Bovendien is ze een enorme fan van chocolade. Zo liet ze ons weten: "The great thing about Magnum Mini is that you don't feel that you have eaten a lot, so you don't feel like you're being as 'naughty'. It's great for a night in at home - and also perfect to share when you've friends over," aldus Eva Longoria.

Magnum geeft diamanten weg
Om de introductie van Magnum Mini te vieren, geeft Magnum drie maanden lang élke dag een échte diamant weg met een waarde van 950 euro! Per verpakking kun je zes keer meedoen; bij elke Magnum Mini vind je op het stokje namelijk een unieke code waarmee je kans maakt op een diamant.

Magnum Mini zal vanaf begin april verkrijgbaar zijn in zes verschillende smaken. Enjoy!