Huur een designtas!

Mode & trends door Jet

De ene week een Chanelletje, voor het weekend een pittig model van Louis Vuitton, vervolgens een avondje uit met een Gucci-exemplaar om je schouder; alles is mogelijk!

De initiatiefnemer van het project SacDeLuxe is een jonge Nederlandse vrouw die inmiddels 11 jaar in Parijs woont. Zij is van een eenvoudige vaststelling uitgegaan: voor een actieve vrouw die graag van garderobe wil veranderen is het soms moeilijk om bepaalde outfits te combineren. Het verhuren van een handtas is een interessante oplossing.

Hoe werkt het?

1. Een Prada? Of toch een Cartier?
Op de site vind je een uitgebreide collectie tassen van de beroemdste merken, de mooiste materialen en de vindingrijkste designers. Alle tassen zijn gegarandeerd echt. De collectie wordt voortdurend uitgebreid en volgt de mode op de voet. Kies de tas van jouw dromen en ga verder naar stap twee.

2. Bestel de tas van je dromen
Met een simpele muisklik kun je vanuit je luie stoel de tas van je dromen in huis halen. Wil je profiteren van de laagste prijzen, word dan abonnee voor slechts 24 euro per 3 maanden.

3. Hello lover...
De tas wordt nu zo snel mogelijk bij jou thuis afgeleverd. Voor leveringskosten betaal je nog eens 15 euro. Nu kan je lekker gaan pronken met je 'nieuwe' Fendi. Wat zal iedereen jaloers zijn...

4. Bye bye baggy!
Ben je de tas beu of zit je tijd er (helaas) weer op? Dan stuur je de tas weer op en bestel je natuurlijk weer snel een nieuwe!

Ik vind dit een erg slim concept. Je hebt nu de kans om met een echte designertas rond te lopen, die in de winkel honderden tot duizenden euro's zou kosten, waar je nu maar een eurootje of 60 per week aan kwijt bent. Ook niet goedkoop, maarja, het is een echte! En als je een bijzondere gelegenheid hebt, de ideale oplossing.


Wat vind jij?