Huur een heer voor elke gelegenheid

(Web)shops door Redactie Ze.nl
Ben jij het ook zo zat dat tante Truus op elk familiefeest vraagt wanneer jij aan de man raakt? Of dat je altijd het vijfde wiel aan de wagen bent als je met vrienden op stap gaat? Never again, want dan huur je toch gewoon een man?
 
Daar zit je dan. Helemaal alleen op de bank op een vrijdagavond met een romantische film op het scherm en een bak popcorn binnen handbereik. Wat zou het toch fijn zijn als je nu lekker tegen iemand kon aankruipen die zonder te klagen de film met je zou kijken. Ho, stop, wacht! Het is mogelijk! 
 
 
Gezelschapsheer
Via Huren.nl kun jij namelijk je eigen gezelschapsheer inhuren. Enorm handig als je geen zin hebt om alleen te zijn tijdens de feestdagen of als je weer eens als een loner naar een feestje of zakendiner moet. De in te huren heren zijn er in alle leeftijden en komen zowel low budget als first class. En hoewel het dus geen gigolo's zijn - sorry dames, maar ze duiken dus niet met je tussen de lakens -, zijn ze wel bijzonder discreet. Ze tekenen zelfs een geheimhoudingsclausule. Wat wil je nog meer?
 
Elke gelegenheid
Heb jij geen heer nodig, maar totaal iets anders? Dan zit je ook goed bij Huren.nl! De website toont een overzicht van dingen die je kunt huren, inclusief waar je ze kunt krijgen en hoe duur ze zijn. Bovendien kun je artikelen huren voor elke gelegenheid. 
 
 
Kinderfeestje? Geen probleem, huur een achtbaan of een skelterparcours. Vrijgezellenfeest? Misschien is dan een limousine of partybus wel iets voor jou en je vriendinnen. Maar je kunt ook een drugshond huren voor een drugsvrije party of een eiland, voor als je het allemaal even niet meer ziet zitten. Je kunt het niet gek genoeg bedenken of deze website heeft het wel voor jou. Benieuwd geworden? Neem dan een kijkje!

Wat zou jij wel willen huren?