Zo kleed jij je gepast voor het herfstweer

(Web)shops door Redactie Ze.nl

Jas aan, jas uit, sjaal om, sjaal af? Het is weer de tijd van het onmogelijke weer: wat moet je aan?! Laagjes dragen is de truc! Zo pel je telkens weer een laagje af als het te warm is of sla je weer een extra laagje om als het afkoelt. Lees hier wat er op ons musthave lijstje staat!

Of je komt ergens zeiknat aan van een verse regenbui op je kop, of je drijft bijna weg na een kort ritje fietsen waarbij je iets te fanatiek een sjaal driedubbel om je heen hebt geslagen of je bibbert van ellende bijna van de fiets af. Het is toch altijd weer even zoeken naar een goede balans in wat je aan moet doen na een zwoele zomer en toch nog voor de koude winter. Met deze musthaves kom jij zonder al te veel moeite de herfst door!


1. Een goede herfstjas. Koop een fashionable exemplaar welke zowel leuk 'dicht' als 'open' gedragen kan worden. Het is zonde om hier je hele maandsalaris aan uit te geven, want zo’n “tussenjasje” draag je slechts voor een kortere periode. 
 

  

(I Want That Musthave van €34,95 voor €24,95 - C&A voor €39,95 - Primark €30)


2. Comfy sweatshirt. Het is niet de meest sexy naam, maar man-o-man wat zit zo’n sweatshirt lekker! Draag er een simpele jeans of een leuke kokerrok onder, om het wat meer class te geven. 

  

(Mango voor €9,99 - Forever 21 voor €20,00 - I Want That Musthave voor €39,95)


3. Lang vest. Ideaal item om in je kast te hebben! Voor over een skinny jeans, over een jurkje, voor buiten (als het niet regent) of voor binnen over een shirtje. Heb jij al een lang vest in je garderobe?

  

(C&A voor €29,90 - I Want That Musthave voor €34,95 - Zalando voor €34,95)

4. Hoed. Durf jij het al aan om zo’n gave eyecatcher op je hoofd te zetten? Ideaal nu het nog niet koud genoeg is voor een muts, maar je eigenlijk ook niet met je net-gestylde kapsel van A naar B wilt door een weer en wind.

  

(Sacha voor €27,95 - I Want That Musthave voor €9,95 - H&M voor €19,99)

5. Een fijne sjaal. Te koud zonder sjaal maar te warm zonder sjaal? Shop dan een dun, leuk exemplaar welke je ook los om je nek kan laten hangen als een finishing touch van je outfit. Zo je basic outfit met een kleine investering in één keer af!

  

(Primark voor €4,00 - Sacha voor €21,99 - I Want That Musthave voor €14,95)

En nog een tip... Maak je herfst-outfit helemaal compleet met een lekkere knaller van een horloge om je pols! I Want That Musthave heeft namelijk een gave actie, waar wij bij Ze heel blij van worden: meld je je nu aan voor de IWTM nieuwsbrief dan ontvang je een unieke kortingscode om een horloge (in het goud, rose of zilver) aan te schaffen t.w.v. €69,95 voor €4,95! Meld je hier aan - and you’re good to go!


 

Welk item ga jij voor deze herfst kopen?