Fashion / (Web)shops
(Web)shops

Nieuwe trend: meisjes in TE korte broekjes

Reageer 0
Meisje, meisje, meisje, zijn wij nou zo preuts, of loop jij gewoon in je blote kont? Het lijkt wel DE trend van 2015 onder de jonge meisjes. Tienermeisjes van rond de 15 lijken geen broeken meer te dragen die langer zijn dan hun pruim.

Je hoeft er niet goed voor te zoeken en de temperatuur hoeft niet eens heel hoog te zijn: meisjes met véél te korte broekjes. Het lijken wel onderbroeken van een wat dikkere stof. Wat zeggen we? Met een normale onderbroek zouden ze zichzelf nog beter bedekken dan met die kleine broekjes die echt veel te kort zijn. Voor iedereen. Zeker voor die jonge grietjes. Maar heel eerlijk: sommigen kunnen het potverdikkeme nog hebben ook!
 

Wanneer vind jij dat een short te kort is?
Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er zijn 6 reacties

Om te kunnen reageren moet je eerst

 • Anne

  Okee, ik heb er zelf het figuur en de leeftijd niet voor, maar verder zie ik het probleem niet.

 • Petraw

  Oma petra wil ook even wat zeggen. Ja maar meiden de bovenste 3 foto's zouden zomaar op een hoesje van een pornofilm kunnen staan. Zo ga je toch niet de straat op zeg.. Dat je het mooi vind is prima maar ga dan voor de spiegel staan en bewonder jezelf en ben dankbaar dat je zo mooi bedeeld bent. Maar zodra je daarmee de straat op wil geef je daarmee aan dat je van anderen bevestiging nodig hebt voor je schoonheid ofwel graag erotische aandacht zou willen hebben. Als je dat wil, prima maar ga jezelf niet wijsmaken dat je het alleen doet omdat je het zelf mooi vind! groetjes van Petra

 • Davina

  Ik vind het voor jonge meiden echt heel mooi en leuk. En de meeste die ik zie kunnen het echt wel hebben.

 • Anoniem

  Of zoals mijn vriend het zegt: "het zijn net luiers.." :P

 • Tess

  Inderdaad, de meeste vind ik echt nog kunnen en mooi (en mijn broekjes zijn meestal niet veel langer dan deze hier afgebeeld :p)

 • Princess_lettuce

  Ik vind het eigenlijk echt mooi! Enkel die Aziatische in haar donkerblauw broekje vind ik er net wat over. Dat broekje zit helemaal niet goed!

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen