Sexy back met de Backless Bra!

Mode & trends door Jet

Vanaf nu kunnen vrouwen gerust aan alle rugloze fashiontrends meedoen! Je kunt je nu sexy, vrouwelijk en gesteund voelen- allemaal in één!

De beha is gecreëerd door Elaine Cato, een deelneemster van ABC's reality serie 'American Inventor'. Het lingeriemerk Maidenform zag er wel iets in en besloot Elaine te helpen met het op de markt brengen van haar rugloze beha.

De Backless Bra is gemaakt van lichtgewicht microfiberstof die erg zacht en glad aanvoelt, daarnaast is de beha voorzien van een beweeglijke pasvorm met uitstekende flexibiliteit. Ontworpen met de full-figure vrouw in gedachten, is deze beha ook voor de vrouwen met grote cupmaten de oplossing om te paraderen met een sexy, blote rug!

"Iedere vrouw heeft wel een rugloze top of jurk in de kast hangen, die ze altijd al heeft willen dragen, maar waar geen geschikte lingerie voor te vinden was," zegt Norah Alberto, Maidenform's Senior Style Director. "De nieuwe rugloze beha bezorgt de perfecte aanvulling op ieders lingerie assortiment en is het antwoord op het kledingdilemma van zoveel vrouwen".

Dus je hebt vanaf nu geen excuus meer om die sexy jurk in de kast te laten hangen. Haal de diva in jou naar boven en de Backless Bra in huis! 

De Backless Bra is verkrijgbaar bij body speciaalzaken voor 39,95 euro. Voor meer informatie kun je kijken op de website van Maidenform.