Love & Marriage Beurs (WIN)

Winacties door Redactie Ze.nl

Laat je inspireren op de Love & Marriage Beurs in de Jaarbeurs Utrecht op 29 & 30 maart 2008!

Al meer dan 16 jaar de grootste beurs op trouwgebied. Alles wat je wilt weten over bruids- en herenmode, trouwkaarten, bruidsreportages, trouwringen, feestlocaties, bruidsboeketten, trouwvervoer en huwelijksreizen is op één plek te vinden. Je kunt op één dag ideeën opdoen, informatie inwinnen, vergelijken en afspraken maken met verschillende aanbieders bij jou in de regio. Een must voor alle aanstaanden!

Grootste en meest spectaculaire bruidsmodeshow van Nederland
Hoogtepunt van de beurs is de bruidsmodeshow in een speciaal modetheater. Hier worden alle nieuwste trends op het gebied van bruids- en herenmode geshowd. Je kijkt je ogen uit, want nationale en internationale topcreaties volgen elkaar in hoog tempo op. Drie keer per dag maken de mannequins en dressmen in een sfeervolle setting er een onvergetelijke show van!

Openingstijden
Zaterdag 29 en zondag 30 maart 2008 van 10.00 uur tot 17.00 uur. Modeshows op beide dagen om 11.30 uur, 13.30 uur en 15.30 uur. Toegangskaarten à 13,50 inclusief de modeshows zijn verkrijgbaar bij de kassa. Reserveren met korting is alleen mogelijk via www.trouwplannen.nl.

Kijk hier voor een video impressie:

 Wil jij ook naar de Love & Marriage Beurs?

Ze.nl geeft 5x 2 vrijkaarten weg voor deze leuke beurs! Wat moet je hiervoor doen?

Geef antwoord op de volgende vraag: Waarom wil jij graag naar deze beurs?
Onder de inzendingen verloten we de 10 vrijkaartjes...

Let op! Alleen actieve Ze.nl-leden, minimaal 2 foto's geupload en minimaal 3 vriendinnen, maken kans op de originele prijzenpakketten. (Uiteraard kun je nog snel een foto uploaden en/of vriendinnen uitnodigen als je nog niet aan de voorwaarden voldoet.)

Mail jouw antwoord voor 24 maart naar redactie@ze.nl met daarin ook je loginnaam op Ze.nl. Winnaars krijgen persoonlijk bericht per e-mail.