Win: Margot at the Wedding-kaartjes!

Winacties door Redactie Ze.nl

Margot at the Wedding
Margot Zeller is een superintelligente schrijfster van korte verhalen met een tong als een scheermes die steeds chaos om zich heen schept. Ze besluit spontaan een reisje te maken naar de bruiloft van haar zusje Pauline, een vrije onconventionele geest van wie ze vervreemd is.

Margot, met haar vroegrijpe zoon Claude op sleeptouw, arriveert als een wervelwind met orkaankracht. Vanaf het ogenblik dat ze Pauline's verloofde, de werkloze artiest Malcolm, ontmoet, begint ze twijfel te zaaien over het huwelijk.
 
Naarmate de trouwdag nadert, volgt de ene complicatie na de andere: boze buren, een geliefde boom in de achtertuin en de huwelijksproblematiek van Margot zelf. De beide zusters staan aan de rand van de afgrond wanneer een onverwachte transformatie uiteindelijk laat zien dat je altijd troost kunt vinden bij je familie, ook al staat deze op instorten.

De film is een uiterst grappig en opwekkend eerlijk onderzoek naar de tedere, absurde en soms ondraaglijke relatie tussen broers en zussen en wat voor uitwerking dat heeft op wat er volgt in hun kielzog: kinderen, echtgenoten en minnaars.

Vanaf 20 maart is Margot at the Wedding te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk hier de TRAILER!

Wat kun je winnen?
We geven 3x 2 bioscoopkaartjes voor Margot at the Wedding weg!

Hoe win je de kaartjes?
Alleen actieve Ze.nl-leden, minimaal 2 foto's geupload en minimaal 3 vriendinnen, maken kans op de originele prijzenpakketten. (Uiteraard kan je nog snel een foto uploaden en/of vriendinnen uitnodigen als je nog niet aan de voorwaarden voldoet.)

Geef antwoord op de volgende vraag: Met welke beroemde zanger heeft Nicole Kidman in 2001 een single uitgebracht?

Mail jouw antwoord voor 17 maart naar redactie@ze.nl met daarin ook je loginnaam op Ze.nl. Winnaars krijgen persoonlijk bericht per e-mail.