Win een Definitely, Maybe-pakket!

Winacties door Redactie Ze.nl

Will Hayes zit midden in een scheiding en zijn dochtertje wil weten hoe hij haar moeder ontmoet heeft. Hij vertelt aan Maya over zijn drie grote liefdes -die hij voor het verhaal schuilnamen geeft- en laat zijn dochter raden met wie hij uiteindelijk getrouwd is. Zou het zijn Emily zijn, het betrouwbare, nette meisje van de middelbare school? Of zijn beste vriendin en vertrouwelinge April? Of de vrijgevochten journaliste Summer?                      
Terwijl haar vader de puzzel voor haar uitlegt, beseft Maya dat de liefde niet gemakkelijk is, maar dat je, uiteraard met enige inspanning, er wél iets goeds en aangenaams van kunt maken. Met andere woorden: het gaat niet vanzelf, dat happy end...

Vanaf 13 maart is Definitely, Maybe te zien in de Nederlandse bioscopen. Check hier de TRAILER!

Wat kun je winnen?
We geven 3x 2 kaartjes voor de film én een t-shirt van Definitely, Maybe weg!

Hoe win je het pakket?
Alleen actieve Ze.nl-leden, minimaal 2 foto's geupload en minimaal 3 vriendinnen, maken kans op de originele prijzenpakketten. (Uiteraard kan je nog snel een foto uploaden en/of vriendinnen uitnodigen als je nog niet aan de voorwaarden voldoet.)

Geef antwoord op de volgende vraag: De schattige Abigail Breslin speelde eerder in een romantische komedie met Catherine Zeta-Jones. Welke was dit? (Tip: De recensie van deze film is ook terug te vinden op Ze.nl!)

Mail jouw antwoord voor 6 maart naar redactie@ze.nl met daarin ook je loginnaam op Ze.nl. Winnaars krijgen persoonlijk bericht per e-mail.