WIN: DVD Alice in Wonderland

Winacties door Redactie Ze.nl

Het verhaal
De inmiddels 19-jarige Alice keert terug naar de magische wereld, die ze voor het eerst betrad als klein meisje. We zien haar jeugdvrienden: het Witte Konijn, de Muis, Tweedeledee en Tweedledum, de Cheshire-kat en natuurlijk de Mad Hatter. De Witte Konigin is een van de nieuwe karakters in het verhaal. De fantasiewereld waarvan ze dacht dat het een droom was geweest, bestaat echt. Langzaam komen de herinneringen naar boven. Ze begint aan een buitengewone reis, waar ze het uiteindelijk moet opnemen tegen het gewelddadige bewind van de Rode Koningin.

De bekende cast van deze eigentijdse verfilming bestaat o.a. uit Johnny Depp (Pirates of the Caribbean), Anne Hathaway (The Devil Wears Prada), en Helena Bonham Carter (Fightclub), de vrouw van Tim Burton. Alice wordt gespeeld door de Australische Mia Wasikowska, die geprezen wordt voor haar vertolking in de film. 

Lees ook onze recensie van deze film. 

Ze.nl mag enkele dvd's van Alice in Wonderland weggeven en een exclusieve Disney Couture-armband t.w.v. 75 euro. Om kans te maken op de dvd of het sieraad moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 6 juni. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.