Een Daryl van Wouw voor jou!

Mode & trends door Jet

Goed nieuws voor alle Daryl van Wouw fans met een kleine portemonnee! Van 4 t/m 9 maart gooit Daryl zijn prachtige ontwerpen uit zijn najaar 2007 collectie, ook wel bekend als de Suit Supply-lijn, in de uitverkoop. Nu krijgt iedereen de kans om een echte Daryl van Wouw aan te schaffen voor een betaalbare prijs. Neem ook je vriendje mee, want met name de modebewuste man kan hier zijn hart ophalen.

Dat Daryl van Wouw zich laat inspireren door muziek is duidelijk terug te zien in zijn collecties. Op de catwalk zagen we de afgelopen jaren gecustomizede koptelefoons, jurkjes, hoodies en rokken met muziekprints, grote witte kettingen met vinyl platen en cassettebandjes, complete herenkostuums voorzien van Daryl's beroemde logo-print (een afdruk van zijn hoofd met onafscheidelijke koptelefoon) en in zijn laatste collectie zelfs een hele jurk gemaakt van felgekleurde oordopjes van Philips.

Wil jij ook een Daryl van Wouw scoren?
Vergeet dan niet om de onderstaande uitnodiging uit te printen en mee te nemen. Pinnen is niet mogelijk, dus kom met een goed gevulde portemonnee!

Veel shopplezier!

Wanneer: 4 t/m 9 maart
Waar: Oudezijds Achterburgwal 13
Hoelaat: 12:00 - 17.00 uur


Bron: http://darylvanwouw.hyves.nl/