Test je geheugen én je geliefde

Media door Redactie Ze.nl

Als student op de campus train je het geheugen met leuke oefeningen.  Wanneer  je een beetje geoefend hebt, is het tijd voor de  tentamens.  En na de tentamens volgen de... examens.  Inderdaad.  Op die manier kan je het niveau opkrikken.

Welkom in the koffiecorner
In de koffiecorner schrijf je jezelf in. Het inschrijven gaat lekker makkelijk, je hoeft alleen je e-mailadres en voornaam in te vullen. Als je prijzen wilt winnen, kan je altijd nog je adresgegevens achterlaten. Na de activering van je inschrijving ben je klaar voor de oefeningen.  Je hersens laat je kraken in de verschillende faculteiten:  taal, geheugen, rekenen en inzicht.  De taal faculteit en de reken faculteit spreken voor zich. De geheugen faculteit is goed voor de concentratie.  Daar moet je vooral veel onthouden. Bijvoorbeeld: onthoud hoeveel  bananen er zojuist op het scherm verschenen.  Voor je ruimtelijk inzicht moet je bij de inzicht faculteit zijn. Hoe test je nou zoiets?  Dat is al snel duidelijk: door gekleurde dobbelstenen te vergelijken met de uitgeklapte versie.  Dat spelletje is de leukste die ik ben tegengekomen.

Maand van de liefde
Het is de maand van de liefde bij Neurocampus. In de festivaltent kan je een liefdespakket winnen of een stem uitbrengen op de mooiste liefdesfilm.  Origineel zijn de e-cards:  een kaart voor je geliefde met een hersenkrakende boodschap erin, zoals 'ik hou van je'  in de vorm van een woordzoeker.  Check of je geliefde je goed genoeg kent door de LoveMatch te doen.  Eerst beantwoord je een aantal vragen over je lover.  De antwoorden worden naar hem gestuurd, met het verzoek of hij dezelfde test ook wilt doen. De uitslag krijg je ook per mail binnen.

Braintraining op de wc
Ben je super enthousiast geworden en zie je geheugentraining als een nieuwe levensbehoefte? Dan is er voor jou zelfs een scheurkalender van Neurocampus. Zo kan je met ieder wc-bezoek mentaal fit blijven.