HUISHOUDBEURS 2008: win kaartjes!

Winacties door Jet

...genieten van optredens, meedoen aan workshops, het proeven van de nieuwste culinaire hoogstandjes, alles kan! In één dag ben je weer op de hoogte van alle nieuwtjes en trends op het gebied van Mode, Verzorging, Wonen, Vrije tijd en Culinair beleven. Wat wil een vrouw nog meer?

Dit jaar staat het themaplein van de Huishoudbeurs is het teken van PUUR. De wereld van PUUR gaat over 100% jezelf zijn, oorspronkelijkheid en over alles wat natuurlijk is. PUUR gaat terug naar de basis van de vrouw van nu. Beursmanager Marjo Wolters van Amsterdam RAI: 'Puur haakt aan bij de trend dat vrouwen steeds meer op zoek gaan naar echtheid. Eigenlijk terug naar de basis. De wereld wordt steeds ondoorzichtiger en dan moet je basis goed op orde zijn.'

De 63e editie van de Huishoudbeurs staat garant voor een gezellig dagje uit voor vrouwen, waarbij alle zintuigen worden geprikkeld en vrouwen even onbezorgd kunnen genieten van het leven, zonder na te denken over de taken, verplichtingen, beslommeringen en verantwoordelijkheden van alledag. Ongeveer 450 exposanten zullen de bezoekers kennis laten maken met de nieuwste trends, handige tips en leuke koopjes.

Wat er allemaal te zien en te doen?

Themaplein PUUR
De invulling en activiteiten op het themaplein PUUR zullen zijn: PUUR schoonheid, PUUR zijn, PUUR eten & drinken, PUUR ontspannen en PUUR entertainment. Op dit themaplein kun jij bijvoorbeeld heerlijk ontspannen onder het genot van een 'puur' drankje, nieuwe energie opdoen aan de freshfruitbar, genieten van een heerlijke gezichtsbehandeling of tot rust komen met yoga.

HHB Lijfstijl
Wil je weten hoe jij je huid het beste kan verzorgen? Vind je het interessant om op de hoogte te blijven van de laatste modetrends? Wil je alles weten over gezondheid en je eens lekker laten verwennen? Dan is HHB Lijfstijl iets voor jou! Op het plein HHB Lijfstijl maak je kennis met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van persoonlijke verzorging, cosmetica en gezondheid. 

HHB Huisstijl
Wil je tips over de inrichting van je huis of zoek je inspiratie? Op het plein HHB Huisstijl vind je de laatste nieuwtjes voor je huis, van badkamer tot slaapkamer, en krijg je persoonlijk interieuradvies. Een plein vol waanzinnige woonideeën.

Creatieve workshops
Bij de Creatieve Workshops kun je niet alleen inspiratie opdoen en meekijken, maar ook zelf meedoen. Bloemschikken, mozaïeken, sieraden maken... Het kan allemaal!

Nu ook de Negenmaandenbeurs!
Kindje op komst of al moeder? Bezoek dan het grootste en leukste evenement op het gebied van zwangerschap en baby's. Laat je inspireren en informeren over verzorging, voeding, de leukste kleertjes, vervoer, kinderkamers en leerzaam speelgoed. Een entreekaart voor de Huishoudbeurs geeft op dezelfde dag ook toegang tot de Negenmaandenbeurs. Negenmaandenbeurs 2008 wordt tijdens de laatste vijf dagen van de Huishoudbeurs, van woensdag 13 tot en met zondag 17 februari, gehouden in Amsterdam RAI. 

Wil jij ook een bezoekje brengen aan de Huishoudbeurs?

Dat kan, want Ze.nl geeft 1x 2 kaartjes weg! Het enige wat je hoeft te doen is antwoord geven op de volgende vraag: Wat was het thema van vorig jaar?

Mail jouw antwoord voor 4 februari naar redactie@ze.nl! Let op: alleen Ze.nl-leden kunnen meedoen aan deze prijsvraag...

Geschreven door Jet