Win een avondje ballet!

Winacties door Jet

De bekendste balletten zijn weer in Nederland te zien. De Notenkraker, Het Zwanenmeer en Sleeping Beauty worden op prachtige wijze vertolkt door het Ballet van de Staatsopera van Tatarstan.

Het Ballet van de Staatsopera van Tatarstan behoort tot één van de besten van de Russische federatie. En de solisten behoren tot de absolute wereldtop!

Het Zwanenmeer

In het Zwanenmeer neemt de jonge Siegfried je mee op een jachtpartij en ontmoet daar een beeldschone jonkvrouw die overdag verandert in een zwaan. Om de betovering te verbreken moet de prins zijn liefde betuigen aan de zwanenkoningin.

'Adembenemende uitvoering van het Zwanenmeer. Geweldige staaltjes van ballettechniek.' (Brabants Dagblad)

De Notenkraker

In De Notenkraker komt een sprookje tot leven. De jonge Klara vindt onder de kerstboom een pop in de vorm van een notenkraker. 's Nachts komt deze tot leven om te strijden tegen de valse Muizenkoning.

'Hoogtepunt van Russisch cultureel erfgoed.' (NRC)

Sleeping Beauty

In Sleeping Beauty wordt de mooie prinses vervloekt door de slechte fee en valt in een diepe slaap. Na honderd jaar komt de prins haar wakker kussen.

'Daar kan het Nationaal Ballet nog een puntje aan zuigen. Dit gezelschap verdient het op meer plaatsen in het land gezien te worden!' (NRC)

Waar en wanneer je deze prachtige balletten kunt zien? Kijk voor de complete speellijst op www.vdbtheater.com.

Wil jij een avondje ballet winnen?

Dat kan, want Ze.nl geeft 5 x 2 vrijkaartjes weg voor een theater naar keuze!

Het enige wat je hoeft te doen is de redactie van Ze.nl overtuigen waarom juist jij deze kaartjes verdient...

Mail je antwoord voor 3 januari (DUS WEES ER SNEL BIJ) naar redactie@ze.nl.

Geschreven door Jet