Win een Enchanted-pakket!

Winacties door Ze.nl

Gisele komt terecht in de grimmige realiteit van het hedendaagse Manhattan. Geschokt door deze vreemde en nieuwe omgeving zwerft Giselle rond in de chaotische wereld waar zeker niet iedereen even aardig is. Tot dat zij echtscheidingsadvocaat Robert (Patrick Dempsey) tegen het lijf loopt en smoorverliefd op hem wordt. Dit zorgt echter voor wat problemen aangezien ze thuis immers al beloofd is aan de perfecte sprookjesprins Edward (James Marsden), die haar overigens ook probeert te redden uit New York. Al met al is Enchanted een heerlijke kerstfilm waarbij we kunnen lachen, huilen én zwijmelen. Ben jij ook zo benieuwd? Bekijk hier de trailer!

Aanstaande 13 december zal de release van de film zijn, maar om alvast een beetje in de stemming te komen verloot Ze.nl allerlei leuke Enchanted-cadeautjes.

Wat kan je winnen?
Een Enchanted-pakket bestaande uit:                                                        - een Enchanted-kettinkje
- een Enchanted-stickervel
- een Enchanted-notebook
- én twee vrijkaartjes voor de film Enchanted

Hoe kan je winnen?
Aleen actieve ZE.nl-leden, minimaal 2 foto geupload en minimaal 3 vriendinnen, maken kans op de originele prijzenpakketten. (Uiteraard kan je nog snel een foto uploaden en/of vriendinnen uitnodigen als je nog niet aan de voorwaarden voldoet).

Het enige wat je hoeft te doen is een antwoord te geven op de volgende vraag:

Wat betekent 'Enchanted'?

Mail jouw antwoord voor 24 december naar redactie@ze.nl met daarin ook je loginnaam op Ze.nl. Winnaars krijgen persoonlijk bericht per e-mail.