Monrose: Strictly Physical

Winacties door Ze.nl

Hoe het allemaal begon...

MONROSE is een Duitse meidengroep die in 2006 in de televisieserie Popstars werd samengesteld. De band bestaat uit de 18-jarige Bahar, de 17-jarige Mandy en de 27-jarige Senna. Allemaal mooie vlotte Mädchens die stuk voor stuk super kunnen zingen. Toen de meiden werden uitgeroepen als winnaars van de meest succesvolle Popstars-formatie aller tijden, kwam voor hen een droom uit. Slechts 8 dagen later lag hun debuutsingle Shame al in de winkels en kort daarna ook hun eerste album Temptation. De single en het album sprongen direct naar nummer 1 in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Binnen een mum van tijd is MONROSE de grootste meidenband van Duitsland geworden!
Na ruim een half jaar komen de dames van Monrose al met hun tweede album Strictly Physical. De eerste single van dit album kennen we allemaal al; Hot Summer. Dé zomerhit van 2007! Zal de rest van de cd net zo fijn als dit heerlijke nummer?

Strictly Physical

De cd Strictly Physical bestaat uit simpele, aanstekelijke popnummers met zoete stemmetjes met veel computerachtige special effects.

Naarmate ik de cd vaker luister, wordt hij steeds leuker. De liedjes hebben een hoog mee-zing gehalte en bij veel nummers lukt het je niet om stil te blijven zitten in je stoel. Strictly Physical heeft een goede mix van pittige dansnummers, mooie ballads en ontspannen songs. De favoriete nummers van Ze-redactie zijn Dangerous, Strictly Physical, Rebound, Leading me on, Golden, Sooner or Later, Just Like That en natuurlijk Hot Summer!

De meiden worden veel vergeleken met de Sugar Babes. Ze doen mij eerder denken aan de Pussycat Dolls. Het niveau van deze 'gelikte' popprinsesjes heeft de Duitse meidenband NOG niet bereikt, maar ze zijn aardig op weg...

Met hun nieuwe single en album gaan de dames helemaal voor internationaal succes! Vanaf vrijdag 16 november ligt het nieuwe album Strictly Physical in ons kikkerlandje in de winkels.
Om jullie ZE's te verwennen MONROSE-style, maak je kans op 1 van de volgende spullen:

- 3x het album Strictly Physical leuke goodies
- 1x een MP3-speler van I-Rose om de nieuwe CD van Monrose op te zetten!
De iRiver S10 is een minuscule mp3speler, niet groter dan een postzegel, voorzien van een zeer scherp kleurensdisplay, ingebouwde radio, voicerecorder en wekker. Je kunt de MP3-speler bekijken op deze website.
- 1x een exclusief kunstwerk van
Suzette Huwae. Deze kunstenares heeft een heel vrolijke, fashionable, girly en funky stijl en heeft illustraties gedaan voor diverse grote bladen in Nederland. Suzette maakt een prachtig kunstwerk van de gelukkige winnares met haar vriendinnen.

Kans maken op deze prijzen?

Stuur een mailtje naar redactie@ze.nl met het antwoord op de volgende vraag: Door welk tv-programma is MONROSE bekend geworden? Vermeld daarbij ook even welke prijs je het liefste wilt winnen...