Dansweek 2007: Win kaartjes!

Winacties door Jet

Met meer dan 250 voorstellingen en activiteiten is de Dansweek hét moment om kennis te maken met het nieuwe dansseizoen en het diverse aanbod van de Nederlandse dansgezelschappen. Het thema van Dansweek 2007 is Danstonen. Dans kent vele tonen; van hip-hop tot klassiek, van pop tot jazz, van Afrikaans tot dance. Alle muziekstijlen vind je terug in de dansvoorstellingen.
Rondom de voorstellingen worden er allerlei activiteiten georganiseerd, zoals muzikale dansworkshops, inspirerende inleidingen en knallende dansparades. Dit jaar heeft de Dansweek voor het eerst een rubriek op de website en een hyves voor een wat jonger publiek (onder de 26) opgezet, waarin ze speciale voorstellingen voor deze doelgroep hebben geselecteerd. Ook maak je daar kans op leuke prijzen zoals een dansweekend in Rotterdam met vrijkaartjes, overnachting en diner. 

Win nu 2 kaarten voor de dansvoorstelling Dansstorm!

Windkracht 9 in het theater, dat is Dansstorm. Veroorzaakt door een nieuwe generatie choreografen uit alle windrichtingen. Deze keer een programma met twee choreografieën en een muzikale vertelling van Theo Nijland. Deze voorstelling vindt plaats op 10 oktober in
theater Bellevue te Amsterdam.

Upload een foto op jouw profiel waarop jij aan het dansen bent en stuur een mailtje naar redactie@ze.nl met je gebruikersnaam! De twee leukste/gekste/mooiste foto's worden beloond met twee vrijkaarten! Je kunt je reactie insturen tot 3 oktober.

Geschreven door Jet