WIN: Kaartjes voor Sara Kroos

Winacties door Redactie Ze.nl

In haar nieuwe voorstelling viert Sara Kroos het volle leven. Al zingend, pratend en dansend neemt ze het publiek mee langs sociale onhandigheid, te strakke kaders, gebrek aan dankbaarheid, vachtgroei, goesting naar reuring en de waanzin van het moderne leven bezien door het oog van de romantische bohemien. \'Mag het ietsje meer zijn?\'

Waarom de titel BOHEEMS? \"De vrije levensstijl van de bohemien, waar liefde en romantiek voorop staan, spreekt mij aan. Ik wil dit sprookjesachtige idee in de werkelijkheid trekken,\" aldus Sara.

Sara heeft al vier zeer persoonlijke voorstellingen gemaakt, in welk opzichte is deze show anders? \"BOOHEEMS is vrolijker en lichter. In mijn vorige voorstellingen is de strijd van somberte en donkerte ten opzichte van lichtere stemmingen meer aanwezig. Nu, na 10 jaar in het vak, wilde ik eens een feest geven op het toneel om het volle leven te vieren. Ik wilde uitpakken, met een grote band, een vol decor. Er zit overigens wel strijd in. Maar ditmaal gaat het over wat je belangrijk maakt in het leven.\"

BOHEEMS is een feest zoals een goed feest hoort te zijn: vol, zinderend, verleidelijk en bovenal vrolijk en energiek. Met freaky kantjes maar ook sublieme, subtiele ingetogen momenten. Ruim baan voor speelsheid. Voor vrijheid. Voor een feest zonder weerga. Voor schoonheid zonder schaamte. Liefde, waarheid, sex, vrolijkheid, Sara zindert van genotzucht. Extatisch opgetogen bij vlagen, subtiel ingetogen bij momenten. Met meer muziek dan ooit. Up-tempo pop met extra veel muzikanten. Want het kan niet op! Sara gaat los. Sara viert het leven. Sara is BOHEEMS.

Lees hier ook de recensie van Sara\'s vorige show BRIES!

Ze.nl mag 5x 2 vrijkaarten in de periode 17 t/m 28 november in De Kleine Komedie te Amsterdam (m.u.v. 20 november) weggeven! De winnaars kunnen twee voorkeursdata mailen. Om kans te maken op deze prijs, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 15 november 2009. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.