The African Mama's are back!

Winacties door Jet

Een savane, een rustende leeuw, een rood-oranje zon die ondergaat; Afrika is een stukje dichterbij met The African Mama's.

De prachtige vrouwen van The African Mama's
geven in een volledig vernieuwde hartverwarmende en ontroerende show een nieuwe kijk op het "andere" Afrika.
Uitbundige, swingende songs waarbij je niet op je stoel kan blijven zitten worden afgewisseld met gevoelige liederen waarbij je de tranen achter je ogen voelt prikken.
In deze songs, die vaak zeer persoonlijk zijn, geven ze een kijkje in het leven van een Afrikaanse vrouw en leggen zij hun ziel bloot. Ze vertellen bijvoorbeeld over hoe zij omgaan met hun verdriet, scheidingen, ziektes zoals Aids en het verlies van geliefden.

Leoni Jansen is verantwoordelijk voor het bedenken en het regisseren van deze Afrikaanse theatershow. Zij reisde een aantal jaren geleden af naar Afrika om daar een topcast samen te stellen. En met succes!
De afgelopen twee jaar zijn The African Mama's zeer geliefd geworden bij het Nederlandse publiek. Avond aan avond speelden zijn voor uitverkochte zalen.

De tien mama's, die stuk voor stuk prachtig kunnen zingen, worden ondersteund door een spetterende live band. Dit alles zorgt voor een swingend spektakel! En regelmatig trekt de band zich terug en dan kun je genieten van prachtige a-capella nummers waarbij je spontaan een brok in je keel krijgt. Deze African Mama's laten je na twee uur ademloos achter.

Heb je ze de vorige keer gemist? Aarzel dan niet en grijp je kans om deze fantastische vrouwen te kunnen zien! En om jullie als bezoekers van Ze.nl te verwennen, geven wij 3 keer 2 kaarten weg!

Wat moet je doen om kans te maken op deze kaarten?
Stuur een mailtje naar redactie@ze.nl waarom juist jij deze kaarten moet winnen! De drie origineelste inzendingen worden beloond met 2 vrijkaartjes voor deze spectaculaire theatershow op een locatie naar keuze!

Geschreven door Jet