Met dit festival wordt jouw zomer sowieso een succes

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Het lekkere warme weer staat weer voor de deur en dat betekent maar één ding: het is tijd voor de tofste festivals! En hoe kan je dit goede nieuws nu beter vieren dan met een lekker drankje in je hand, dansend op de tofste beats?

Als je nog op zoek bent naar een leuk festival deze zomer én gek bent op cultuur en theater dan hebben we goed nieuws voor je. Het is even wat anders dan anders, maar het rondreizende theaterfestival De Parade is net datgene wat je nodig hebt. Ook als je niet zo’n theatherbeest bent kan De Parade je zeker aanspreken. Ga gewoon lekker zitten onder het genot van een hapje en drankje en laat het over je heenkomen. Niets moet en alles mag.
 
 
Festivalhart
Van 23 juni 2016 tot en met 28 augustus 2016 kun je in maar liefst vier steden een bezoek brengen aan festival De Parade (Amsterdam, Utrecht, Den Bosch en Rotterdam). Een excuus dat het festival te ver reizen is heb je dus niet meer! Dompel je onder in de theatervoorstellingen, geniet van de dansvoorstellingen en ook bij de muziekoptredens kun je je festivalhart ophalen. Met ruim 100 voorstellingen die speciaal voor het festival zijn gemaakt is het onmogelijk dat er niet iets voor jou tussen zit.
 
Mooie mix
Het hele programma is veel te uitgebreid om hier allemaal te benoemen, dus voor de exacte data, tijden en locaties van de verschillende voorstellingen kun je kijken op www.deparade.nl. We kunnen je wel alvast verklappen dat het programma van 2016 weer een mooie mix gaat worden tussen nieuwe gezichten en bekende namen. Wat dacht je bijvoorbeeld van…
 
Jules Deelder en Bas van Lier - De Deeldeliers
Paul Haenen - Haenen wil zingen
Fresku - Welkom bij de Fresku show
Suver Nuver i.s.m. 5D - Die another Day
Wieke ten Cate - Winnen is belangrijker dan meedoen
 

Bron
 
Nog even op een rijtje:
Rotterdam: 23 juni t/m 3 juli 2016 - Museumpark
Den Haag: 8 juli t/m 17 juli 2016 - Westbroekpark
Utrecht: - 22 juli t/m 7 augustus 2016 - Moreelsepark
Amsterdam: 12 augustus t/m 28 augustus 2016 - Martin Luther Kingpark

The cool kids
Kaartjes voor De Parade koop je heel easy gewoon bij de ingang van het festival. Tickets voor de leukste voorstellingen moet je wel online, bij de Kiosk, op het terrein of bij de Tentkassa van het optreden kopen. Maar, allemaal leuk en aardig zo’n festival, wat doe je als je geen oppas hebt voor je kinderen? Dan neem je ze gewoon lekker mee! Met de Kinderparade kunnen je kleine koters ook genieten van leuke theatervoorstellingen zoals Rapunzel en Cleopatra. Of ze dansen gewoon lekker mee met muziekoptredens zoals De Lollies of bij de Silent Disco. Let's go!

Ben jij weleens naar De Parade geweest?