Review: Braun Silk-épil 7 SkinSpa (+WIN!)

Winacties door Karin
De zomer komt er weer aan: hartstikke leuk en gezellig enzo, maar dat betekent ook dat ons wintervachtje er weer af moet! Nu kun je natuurlijk dagelijks je benen scheren, maar we zijn druk (en lui.) How about elektrisch epileren? 
 
Op de redactie ontving Karin laatst een pakketje van Braun met de nieuwe Silk-épil 7 SkinSpa erin. Superleuk! Maar tegelijkertijd ook eng. Want de grote hamvraag was natuurlijk: hoeveel pijn zou het doen? Maar ook: zou het goed werken? Karin testte het!
 

We gingen meteen aan de slag op de redactie!
 
ZeTest
Het mooie van de nieuwste Braun Silk-épil 7 SkinSpa is dat hij twee schoonheidsbehandelingen in één combineert voor een perfect gladde huid. Er zitten verschillende opzetstukken bij het apparaat namelijk. Het epileerhoofd verwijdert met behulp van zo?n veertig pincetjes en massagerolletjes al je haartjes. Daarbij heb je ook een scrubborstel opzetstuk die je na het epileren kunt gebruiken om je huid glad te maken. Doe je er nog wat scrubgel bij, dan wordt je huid helemaal mooi zacht en glanzend. Bovendien zit er een lampje op het epileeropzetstuk, zodat je tijdens het epileren (onder de douche bijvoorbeeld) goed kunt zien waar er nog haartjes zitten. Ook is de kop erg flexibel zodat ook plekken als je knie eenvoudig geëpileerd kunnen worden. Daarnaast heeft het apparaat twee verschillende snelheidsstanden en is het snoerloos waardoor je het eenvoudig onder de douche kunt gebruiken!
 

Mijn ervaringen met de SkinSpa Silk-épil zijn erg positief! Om maar meteen de belangrijkste vraag te beantwoorden: ja, je voelt dat je epileert in plaats van scheert, maar met name onder de douche vind ik het echt niet zo pijnlijk. Het is goed te doen! Maar mijn advies is dan ook wel om het apparaatje onder de douche te gebruiken. Wel moet je een beetje geduld hebben voordat je de elektrische epileerder gebruikt: je haren moeten namelijk wel lang genoeg zijn, anders werkt het niet goed. Het apparaat krijgt je haren dan namelijk niet goed te pakken. Zelf vind ik dat een klein nadeel; ik wil namelijk niet met gorillabenen rondlopen voordat ik met de SkinSpa aan de slag ga. Maar als je eenmaal je geduld hebt opgespaard en aan de slag gaat, is het resultaat heel fijn! Je haar blijft veel langer weg dan wanneer je je benen scheert. Ideaal! Ook is het resultaat zachter. En het fijne scrubborstel opzetstukje maakt het helemaal af. Het voelt een beetje alsof je een wellnessuurtje achter de rug hebt, heerlijk!
 

Word topambassadeur en win een paar Chimmy Choo's 
Een paar mooie, gladde benen komen natuurlijk het mooiste uit met een paar fabulous hakken eronder! 200 geselecteerde beauty experts mogen de Braun Silk-épil 7 Wet&Dry testen. (Let op: de Wet&Dry is een andere versie van de Silk-épil dan de hierboven beschreven versie (SkinSpa)! Behoor jij tot deze selectie, dan ontvang je de Braun Silk-épil 7 Wet&Dry en ga je aan de slag met de epilator. Aan het eind van de testweken kiest de jury de topambassadeur die een paar Jimmy Choo?s wint! Let op: Inschrijven kan nog tot en met morgen 25 april 2013 via lekkerinhetleven.nl.

Winnen
Ben jij ook razend benieuwd naar de Braun Silk-épil? Zijn jouw gorillabenen aan een flinke ontharingsbeurt toe? Dat komt goed uit. Ze.nl mag namelijk 3 Silk-épil 7 Wet&Dry's weggeven ter waarde van ? 174,99 per stuk! (Let op: dit is een andere versie dan de hierboven beschreven SkinSpa Silk-épil) Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op FacebookMeer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Klik vervolgens hieronder op de meedoenbutton! Simpel toch? De actie loopt tot en met 8 mei 2013.

Geen zin om te wachten of je gewonnen hebt? De Braun Silk-épils zijn te koop bij bol.com.