WIN: Exclusieve kaarten Ze.nl-voorpremière Hysteria

Winacties door Redactie Ze.nl

LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Hysteria, een hilarische komedie over het ontstaan van de vibrator, verschijnt binnenkort in de bioscopen. Speciaal voor alle Ze?s, is er een exclusieve voorpremière op zondag 4 december in Amsterdam. En jij kunt erbij zijn!
 
Hij heeft altijd zin, nooit last van erectieproblemen en weet je gevoelige plekjes binnen no-time te vinden: de vibrator. Dit speeltje is anno 2011 geen taboe meer en een trouwe vriend van ons geworden. Maar weet je eigenlijk dat de vibrator in eerste instantie voor iets heel anders bedoeld was? De ontstaansgeschiedenis van de vibrator is dan ook een verhaal op zich. De makers van de film Hysteria vonden dit het perfecte ingrediënt voor een hilarische en niet-standaard komedie!
 

Het verhaal
Hysteria is een ondeugende en romantische film, gebaseerd op een waargebeurd verhaal, met in de hoofdrol Maggie Gyllenhaal en Hugh Dancy. Het gaat over de uitvinding van de vibrator tegen de vrouwenziekte 'hysteria' in het Victoriaanse Engeland. De jonge dokter Mortimer Granville krijgt, na diverse keren ontslagen te zijn wegens te moderne aanpak, een baan als assistent van dokter Dalrymple. Dalrymple behandelt vrouwen dagelijks voor 'hysteria'. Deze ziekte leidt bij vrouwen tot depressieve gevoelens, woedeaanvallen of prikkelbaarheid, en wordt tijdelijk verholpen door een zogenoemde 'bekkenmassage'.
 
In hun zoektocht naar de meest doeltreffende behandeling krijgen ze hulp van een in elektriciteit gespecialiseerde uitvinder, en besluiten ze te experimenteren met een nieuw elektrisch apparaat. Hun ontwikkelingen worden met een sceptische blik gadegeslagen door Charlotte, de geëmancipeerde en eigenzinnige dochter van Dalrymple.

fout in embed: media provider niet ondersteund
 
Win kaarten & vibrator
Ze.nl mag 45 x 2 kaarten (!) weggeven voor de voorpremière van Hysteria. Dit is exclusief voor Ze.nl-lezeressen! Deze vindt plaats in Pathé City in Amsterdam (naast het Leidseplein) op zondag 4 december. De film begint 11.00, de inloop is om 10.30. 

Daarnaast maak je tijdens de première ook nog kans om met een nieuw speeltje de zaal te verlaten. Mail&Female, the original sex shop by women, verloot namelijk nog vijf vibrators in de zaal!
 
Wat moet je doen om erbij te zijn?
Bekijk de trailer en geef antwoord op de volgende vraag: Wat was de vibrator in eerste instantie voor een apparaat? Stuur je antwoord + naam, emailadres en woonplaats naar info@paradisofilms.nl. Winnaars krijgen uiterlijk 29 november bericht.