WIN: Complete beautylijn van Hunkemöller

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Dat Hunkemöller mooie lingeriesetjes, fijne pyjama?s en warme sloffen verkoopt, weten we wel. Maar wist je ook dat de winkelketen een eigen beautylijn heeft gelanceerd? Van parfum tot make-up: de gehele collectie kun jij nu winnen!
 
Wat is het soms toch heerlijk om een vrouw te zijn. Urenlang smeren, lakken en tutten om jezelf op en top dame te voelen. Want met een verzorgd uiterlijk zit je gewoon lekkerder in je vel!

Hunkemöller weet hoe ze dit aan moeten pakken door middel van mooie (en betaalbare!) lingerie. Maar nu gaan ze nog een stapje verder door ook met een beautylijn het vrouwelijke plaatje compleet te maken. In de lijn staat het thema ?sexy? dan ook centraal.

 
Beautylovers kunnen kiezen uit een uitgebreid assortiment van parfum, make-up en doucheproducten. De collectie bestaat uit bloemige en fruitige aroma?s die voor een vrouwelijke en sensuele geur zorgen. De lipgloss is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en de nagellakcollectie bestaat uit vier verschillende kleuren: paars, rood, zacht roze en chocoladebruin. Het make-up pallet heeft zwoele kleuren oogschaduw (perfect voor het creëren van smokey eyes), een oogpotlood, een mascara en een lipgloss. De beautycollectie is al vanaf 17 oktober 2011 verkrijgbaar in de Hunkemöllerwinkels. De prijzen variëren van ? 3,99 tot ? 17,99.
 

Ga jij kwijlen van al deze mooie beautyproducten? Doe dan mee met onze winactie!

Ze.nl mag namelijk de gehele beautylijn van Hunkemöller weggeven. Om kans te maken op het pakket moet je onderstaande vraag juist beantwoorden. De prijsvraag loopt tot en met 7 december.