Kerst Cadeautips!

Cadeaus & hebbedingetjes door Jet

Sex and the City box
Ga mee met Carrie, Samatha, Miranda en Charlotte op een seksuele zoektocht naar de antwoorden op de meest gewaagde vragen over liefde, seks en relaties. Deze box bevat de complete serie, en dus uren kijkplezier!

Friends box
Kan jij ook nooit genoeg krijgen van deze geweldige vriendengroep? Vanaf nu hoef je ze nooit meer te missen... Geniet nog één keer van de 6 vrienden en hun avonturen!

Gooische Vrouwen seizoen 1, 2 & 3
Het is net als een sprookje, maar schijn bedriegt. De prins op het witte paard is al lang de echtgenoot, ze hebben een gezin gesticht, dikke bankrekeningen en droomauto's op de oprijlaan van hun prachtige villa's.
Cheryl, Claire, Anouk en Willemijn leven een droom voor de buitenwereld. Maar achter de schermen is hun leven vol onzekerheden...
Seizoen 1
Seizoen 2
Seizoen 3


Nespresso
De nieuwe 'Le Cube by Nespresso' machine onderscheidt zichzelf op een elegante wijze door zijn compacte en strakke vormgeving. Het apparaat wordt geleverd met een welcome pack dat bestaat uit 12 Nespresso Capsules, 1 Lungo en 1 espresso kop en schotel. Bij aankoop van de Krups Nespresso apparaat vanaf 149 euro ontvang je nu zelfs 50 euro korting!

iPhone
Het bijzondere aan de Apple iPhone is, dat het een combinatie is van drie apparaten: een mobiele telefoon, een iPod en een internet-communicatieapparaat. De iPhone is op dit moment nog niet verkrijgbaar in Nederland; pas vanaf begin 2008 kunnen we de Apple-telefoon in Nederland kopen. Maar deze ontzettend gave telefoon is al wel te bestellen op deze site...

iPod
Een iPod is natuurlijk altijd hot! Nog hotter is de nieuwere variant; de iPod Touch!



Wii spelcomputer

Maak je kinderen maar ook jezelf blij met een Nintendo Wii spelcomputer. Dit is de nieuwste en leukste gamingsensatie van dit moment. Pak de afstandsbediening en speel tennis, golf en baseball door middel van echte bewegingen.

Candela oplaadbare kaarsen- voor die koude nachten...
De Candela bestaat uit een set van 4 oplaadbare kaarsen. Deze kaarsen geven een zachte gloed af en brengen zowel diepte als warmte aan in jouw woon- of slaapkamer. Of zomers in de tuin! Schoner, duurzamer en makkelijker in gebruik dan echte kaarsen! En deze waaien in ieder geval niet uit!

In bad met een badrekje
Plaats dit praktische badrekje eenvoudig tussen de randen van jouw bad. Een hapje eten en glas champagne erbij, kaarsje aan en uw favoriete boek of tijdschrift hoog en droog in het badrek. Ontspannen maar!

Een heerlijk geurtje
Een luchtje valt altijd in de smaak! Bestel hier de lekkerste parfums!

Verwen jezelf en anderen met de heerlijke producten van Rituals!

Tip: Gebruik je Rituals kortingsbon die je van Ze.nl gekregen hebt! Kortingsbon kwijt? Geen probleem, stuur een mailtje naar jet@ze.nl, dan komt het helemaal goed...

Ritualspakket Imagine
Een heerlijk cadeaupakket van Rituals om tot rust te komen, terwijl je je lichaam verwent met ontspannende producten. De producten zijn verrijkt met kersenbloesem en rijstmelk.

Men's collection
Rituals heeft zich door eeuwenoude praktijken laten inspireren tot het ontwikkelen van zuiverend en verfrissend cadeaupakket speciaal voor hem.

Your Mini Hamam
Met de Mini Hammam van Rituals kun je ook thuis dit bijzondere ritueel ervaren. Met reinigings- en verzorgingsproducten die gebaseerd zijn op het natuurlijke, verfrissende ingrediënt Eucalyptus, dat voor de pure Hammam-beleving zorgt.


Denk aan een ander...

Kerst is ook de tijd om na te denken over mensen die het wat minder goed hebben. Dus denk er eens over na om een deel van jouw cadeaubudget te schenken aan goede doelen zoals Artsen zonder Grenzen of Unicef... 

Geschreven door Jet