Veganisten seks?

Lifestyle door Alex

Bron: de Telegraaf

Veganisten worden steeds extremer, geeft het krantenartikel aan. Allerlei vragen stromen mijn hersenpan binnen, geen één weet ik te beantwoorden. Ik stel me een willekeurige avond in de kroeg voor. Enkele alcoholische drankjes hebben hun weg door mijn keelgat gevonden. Ik heb vanavond niet veel aandacht besteed aan mijn voorkomen, maar voel me übersexy. Mijn leren jas (oh, oeps: mijn niet-leren-jas dus in dit geval) kon ik thuis laten, want de temperatuur is weer gestegen naar boven de 20graden. In een bloot topje loop ik door de kroeg, op zoek naar aangenaam gezelschap om mee te praten. Mijn oog valt op een man, kruising Johnny Depp en Patrick Dempsey. (Oké ik weet het, geheel niet een realistische kijk op de werkelijkheid, maar ik probeer iets duidelijk te maken.) Zijn blik blijft hangen en uiteraard val niet alleen ik voor zijn charmes, maar kan hij zijn ogen ook niet van mij af houden. We hebben een geweldig gesprek over van alles en nog wat. Hoewel we beiden het gesprek niet volgen, krijgen we het voor elkaar te blijven praten. Woorden blijven niet hangen, onze blikken wel. Onbewust zijn er nog een aantal drankjes de revue gepasseerd en aan het eind van de avond stelt hij voor mij naar huis te brengen, lopend uiteraard. Dat hij aan de andere kant van de stad woont, maakt hem niet uit, de schat.

Onderweg nuttigen we een heerlijke hasj-joint. Bij mijn huis aangekomen is de spanning dusdanig gestegen dat een afscheidszoen niet meer te vermijden is. Plots bedenk ik mij dat het onderwerp 'dieren' nog niet aan de orde is geweest. In het heetst van de strijd, of eigenlijk vóór het heetst van de strijd, vraag ik hem of hij ook vlees eet. Meneer vindt dit duidelijk een erg rare vraag, maar onder de indruk van mijn verschijning en de alcohol en hasj, geeft hij antwoord. Hij houdt van vlees maar heeft nu vooral zin in mijn vlees, luidt het antwoord. Is dit dan een punt waarbij je afscheid moet nemen? Ik zou niet weten hoe ik dat moet doen en hoe ik dit moet uitleggen aan mijn vriendinnen, laat staan aan mezelf!

Nou kan ik me ook niet voorstellen dat ik geen vlees meer eet, geen melk meer drink en tijdens het winkelen leren jassen links laat hangen. Trouwens, is het niet zo dat juist vlees, eieren etc. de potentie van een man verhoogt? Ik ga voor de man die van vlees houdt. Heerlijk!

Geschreven door Alex