Ik ben geen wijf!

Lifestyle door Redactie Ze.nl
Een keer iets anders dan een standaard rechtepijpbroek? Waarom? Die zit toch gewoon lekker! Ze vinden het allemaal maar verwijfd. Je begrijpt, het is om grijze haren van te krijgen. Mannen en het vaste ritueeltje. Het is nog een wonder dat ze 1 keer in de 2 dagen een schone onderbroek aantrekken. Want zelfs die gooien ze met pijn in het hart in de wasmand.
 
Deze week was het weer zover. Meneer is vanaf zondagavond te logeren geweest en trekt woensdag zonder gene dezelfde broek en hetzelfde shirt aan. Ik krijs vanuit mijn bed dat het afgelopen moet zijn en dat ik hem niet meer wil zien als hij dit echt meent. Hij kijkt verdwaasd op. "Ik weet toch ook niet wat mijn collega's gister aanhadden, wat maakt het nou uit?" 
Ik spring eruit en trek een wijde broek uit mijn kast. Zo lekker ding die je aantrekt in donkere dagen.  Ik dwing hem de broek aan te doen en geef hem ook nog een schoon shirt. Hij schoon naar zijn werk, ik rustig terug mijn bed in.
 
Drie weken later regent het en ziet het er buiten angstaanwekkend koud uit. Hm... lekker mijn grote broek aan. Ik zoek en zoek, maar kan hem niet meer vinden. Woede kruipt omhoog en ik gooi mijn hele kast overhoop. Ik moet en zal de broek aan. Plots bedenk ik me dat Hij hem vast en zeker nog heeft. In mijn kwaadheid bel ik hem op en schreeuw hem toe; Heb je mijn broek nou nog steeds? Je bent toch geen wijf!!!
 
Geschreven door Mimi