Beauty / Make-up
Make-up

Oeps, een Playboy model zonder navel!

Reageer 0
... of juist hele gekke extreme dingen mee te doen. Het alom bekende mannenblad Playboy is echter wel heel erg ver doorgeschoten in het verfijnen van hun foto's!

In de laatste editie van het blad is een modellenfoto opgenomen die overduidelijk is bewerkt; deze dame heeft namelijk geen navel meer! Blijkbaar zijn de Photoshoppers dusdanig enthousiast aan de slag gegaan met het perfectioneren en egaliseren van deze foto, dat ze per ongeluk de navel hebben uitgegumd. Niemand heeft het gemerkt, want ruim 600.000 exemplaren van deze editie zijn de deur al uit gegaan.

Sinds kort ben ik zelf Photoshop-hobbyist en ben me er dus van bewust wat dit programma allemaal wel en niet kan. Van de week kreeg ik zelfs van een mannelijke collega het verzoek of ik op een door hem aangeleverde foto even zijn 'pimpels' (oftewel: zijn puistjes) kon wegwerken. Prima, geen probleem, doe ik even. De maatschappij van tegenwoordig is nou eenmaal véél met haar uiterlijk bezig.

Maar over het Playboy-geval kunnen we eigenlijk alleen het volgende zeggen (de moraal van het verhaal): Nobody is perfect, dat blijkt maar weer. Laat je niet misleiden door al deze schoonheidsidealen, want bijna niemand kan hier blijkbaar aan voldoen. Wij vrouwen maken ons voor niks zorgen! Sla dus af en toe je Sonja Bakker-boek even dicht en kijk vooral verder. Misschien is een open sollicitatie richting Playboy-baas Hugh Hefner een idee? :)

Geschreven door Marieke_B

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen