Seks & relaties / Zij/hij
Zij/hij

Charmant of verkeerd begrepen?

... geen idee heb waar ze het over heeft. Is het tegenwoordig dan zo vreemd als je een poging waagt om nog galant over te komen. In haar geval blijkbaar wel. Ze loopt door, zonder verder iets te zeggen.

Ondanks mijn vreemde momenten, probeer ik wel te allen tijde die wensen te vervullen die vrouwen in het algemeen hebben en waar ze vaker over klagen dan dat Johan Cruijf ons Nederlanders verheerlijkt met zijn, toch wel wonderbaarlijke kennis over hoe je tegen een balletje dient te schoppen.

Ik ben echter de slechtste niet en doe het af als een incident. Misschien is zij niet één van die vrolijke dames die de bladen vol klaagt. Klagen over het feit dat ze niet wordt gewaardeerd voor de tijd, die ze dag in dag uit doorbrengt voor de spiegel, voor de gunst van het andere geslacht.

Het is niet het minirokje dat de complimenten verdient. 'Dress to Impress.' Oké niets dan waar. Ik voeg er alleen wel graag iets aan toe:'It's not what you wear, but the way you wear it.'

Laat je jas aannemen, de deur voor je openhouden en de man de rekening betalen. Lang geleden heeft de man dat zich moet aanmeten. Accepteer het en laat de stoere emancipatie-verhalen achterwege. De vrouw houdt ervan gecomplimenteerd te worden en wenst niets liever dan behandeld te worden als iets speciaals.

Als ik ongelijk heb hoor ik het graag...