Lifestyle
Lifestyle

Unboxing: Healthbox van december

Ho ho holidays! De feestdagen komen nu heel dichtbij en dat betekent dat er weer heel veel eten op tafel komt. Een doosje met gezond voedsel en andere handige dingetjes is bij jou wel welkom. Dat zit in de Healthbox van december!BODY & FIT Superfood Pancakemix - 400g - €2,55
De lekkerste, gezondste pannenkoeken tijdens de feestdagen bak je met deze puur natuur Superfood pannenkoekenmix. Deze pannenkoekenmix is gemaakt van speltmeel, havermeel, boekweitmeel en amandelmeel en is daarom super gezond. Verwen jezelf tijdens de feestdagen met een lekker pannenkoekje. De mix is ook heel lekker als ontbijt met banaan en rood fruit. Wij weten al wat wij 's ochtends eten de komende tijd...

 
Sulfree - 5ml - €8,95
Met deze super handige tool zorg je ervoor dat je met slechts één druppel je wijn sulfiet vrij maakt. Sulfiet is niet gezond voor je lichaam omdat het een conserveringsmiddel is. Sulfiet zorgt ervoor dat producten langer houdbaar zijn, maar dit kan vaak giftig zijn en overgevoelige reacties uitlokken van het lichaam. Door één druppel van dit spul tijdens de feestdagen aan jouw wijn toe te voegen zorg je ervoor dat je wijn gezond(er) wordt en ga je een kater tegen. Wij zeggen, neem vooral nog een glaasje!

 
Zechsal Pure Magnesium Deodorant - 75ml - €13,50
Deze innovatieve deodorant bevat een hoog magnesiumgehalte uit de zuiverste bron ter wereld. De formele is gebaseerd op natuurlijke en werkzame stoffen. De deodorant is zonder parfum en de frisse geur wordt veroorzaakt door natuurlijke metholcomponenten. Met deze deodorant ruik jij tijdens de feestdagen lekker fris en ben je klaar om te feesten!

 
Orthica Multi Energie - €15,50 
Zorg ervoor dat je met feestdagen gezond blijft door deze natuurlijke multivitamine. Een goede, gebalanceerde voeding en voldoende beweging en ontspanning helpen niet alleen om gezond te blijven. Vooral tijdens de feestdagen kunnen we wel wat extra energie gebruiken om alle geplande activiteiten uit te voeren. Deze multivitamines zijn hier ideaal voor.

 
Greenday Pineapple Chips - 40g - €2,50
Wil jij tijdens de feestdagen lekker, maar toch gezond snacken? Dan zijn deze chips zonder suiker, zout en conserveringsmiddelen perfect voor jou! Zo kun je tijdens alle feestactiviteiten verantwoord snacken.

 
Ridiculously Good Creamy Coconut Bobon - €2,49
Deze bonbon is een combinatie tussen een bonbon en de bekende candybar. De bonbon is gemaakt van de beste rauwe chocolade uit Ecuador met een heerlijke pure, suikervrije vulling. Daarnaast zijn alle ingrediënten biologisch en fair trade verkregen. Het is een echte traktatie tijdens de feestdagen!

 
Orthica Fish Epa Original - €14,25
De omega-3 vetzuren EPA en DHA zijn onverzadigde vetzuren die een belangrijke rol spelen in de vetstofwisselingen in het lichaam. De visolie is ideaal voor je weerstand. En dat kunnen wij in deze maanden met de feestdagen wel gebruiken. Trouwens, er wordt beweerd dat je intelligente kinderen krijgt wanneer je het neemt tijdens je zwangerschap. Dus wie weet wat er gebeurt als je tijdens de feestdagen een leuke man aan de haak slaat...

 
Justnuts Cashew, Cranberry & Cacao Nib Bar - 30g - €1,25
Heb je tussen het bezoeken van je familie tijdens de feestdagen even een flauw moment, neem dan deze bar. Super gezond én lekker. Het is het ideale tussendoortje! De bar bevat alleen maar pure ingrediënten, goede vitamines, vetten en mineralen.Abonnement 
Wil jij een ander of jezelf verrassen met een Healthbox, waarvan de inhoud iedere maand weer een verrassing is? Via de website van Healthbox kun je je aanmelden voor een abonnement. Ook handig om te weten: je zit nergens aan vast, je kunt de box gewoon opzeggen wanneer je wilt!