Suri heeft schoenencollectie van 1,5 ton

Celebs door Redactie Ze.nl
Katie heeft Marc Jacobs en Christian Louboutin zo ver gekregen om op maat gemaakte schoenen voor haar dochter te ontwerpen. De actrice is een enorme fan van Marc Jacobs en liet de ontwerpers schoenen zonder hak herontwerpen voor haar dochter.

Naast de belachelijke waarde van deze opzienbarende schoenencollectie, wordt de waarde van Suri’s garderobe geschat op zo’n 3,2 miljoen dollar (2,18 miljoen euro). Onderdeel van de kledingkast zijn onder andere een Ferragamo-tas van 800 dollar (546 euro) en een D&G-trenchcoat van 2140 dollar (1460 euro).

“Suri weet precies wat ze wil hebben”, vertelt een anonieme bron tegen de Daily Mail. “Als ze haar zin niet krijgt, laat ze haar tranen vloeien. Haar ouders zijn van mening dat Suri’s gevoel voor mode gekoesterd moet worden, daarom laten ze Suri haar eigen kleding uitkiezen.”

De rijke kleuter baart de laatste tijd nog meer opzien: Glamour bracht vorige maand een lijst uit met stijliconen, waarbij Suri op de 21e plaats eindigde. Ze versloeg daarmee Lady Gaga en Sarah Jessica Parker.