Arnold verwekte kind bij een ander

Celebs door Redactie Ze.nl
Hij verwekte het kind bij één van de personeelsleden van zijn familie. De voormalig gouverneur van Californië gaf dit toe aan zijn vrouw, waarna zij besloot om van hem te scheiden.

De 63-jarige acteur laat in een verklaring aan de LA Times weten dat het inmiddels meer dan tien jaar geleden is dat het kind verwekt is. “Nadat ik mijn gouverneurspost neerlegde, heb ik mijn vrouw over deze gebeurtenis verteld”, bekent hij. “Ik begrijp en verdien de gevoelens van boosheid en teleurstelling van mijn vrienden en familie. Er zijn geen excuses voor en ik neem de volledige verantwoordelijkheid op me voor de pijn die ik heb veroorzaakt. Ik heb Maria, mijn kinderen en familie mijn excuses aangeboden. Het spijt me oprecht.”

Maria was nooit op de hoogte van het buitenechtelijke kind. De moeder is in januari met pensioen gegaan, nadat ze meer dan twintig jaar voor de familie Schwarzenegger werkte. Over haar identiteit is niets bekendgemaakt. Sinds de geboorte van het kind, heeft Arnold de moeder altijd financieel gesteund, en hij zal dit ook blijven doen.

Arnold hoopt nu dat media zijn vrouw en kinderen met rust laten. “Ik verdien jullie aandacht en kritiek, mijn familie niet.” De acteur heeft samen met Maria nog vier kinderen.

Na de scheiding kwamen het roddelcircuit op gang: de Amerikaanse spierbundel zou sowieso met meerdere vrouwen het bed gedeeld hebben tijdens zijn huwelijk. Wij zijn erg, heel erg teleurgesteld in Arnie. Het leek altijd zo’n lieve man...