?Bridget Maasland jat ontwerpen?

Celebs door Ze.nl
Bridgets T-shirtlijn werd vorige maand gelanceerd, maar Gaby vindt dat een aantal van de shirts uit de collectie verdacht veel lijken op shirts die zij ontworpen heeft. De betreffende shirts leende Gaby een tijdje geleden uit aan Bridget om te dragen op televisie. Gaby beweert nu dat Bridget haar ontwerpen heeft gekopiëerd. “Later zag ik mijn eigen ontwerpen terug op de presentatie van Bridget en nee, daar ben ik niet blij mee,” zei ze gisteren tegen Shownieuws.

Volgens de ontwerpster is het nu moeilijker om de shirts aan de man te brengen. “Als mijn vertegnwoordiger ergens naar binnen gaat en Bridgets shirts liggen daar net, dan krijg je: ja, helaas, het is zo’n kopie van Bridget. Dit nemen we niet.”

Bridgets manager, Xenis Kasper, wuift de aantijgingen weg. “Mijn gevoel zegt dat Gaby op deze manier alleen maar publiciteit voor haar eigen lijn probeert te krijgen. Bridget is creatief genoeg en is al ontzettend lang bezig met het idee voor een eigen lijn. Ze heeft het absoluut niet nodig om ideeën van anderen te gebruiken.”

Ondertussen is Gaby wel bezig met vervolgstappen. “Ik wil hier toch wel iets tegen doen,” zei ze.