Zwierige zomerjurkjes bij Steps!

Mode & trends door Saskia

Onder de titel TV-à-Porter introduceert Steps een collectie voor de nieuwe NET 5 serie Verborgen Gebreken. Deze exclusieve kledinglijn is ontworpen voor de vrouwelijke personages uit de serie; drie ambitieuze en dynamische vrouwen die werken op een makelaarskantoor in het hippe Amsterdam-Zuid.
 
Van wedding chique tot beach sexy
En wat een resultaat! Ook dit jaar bestaat de TV-à-porter collectie (de naam op zich klinkt al heerlijk chique en glamorous) uit mooie kwaliteitspakken, prachtige rokjes en tientallen onweerstaanbare jurkjes. Jurkjes om je vingers bij af te likken! Van zwierig zijde tot zomers katoen. Van 'wedding chique' tot 'beach sexy'. Voor elke vrouw zit er wel een perfecte jurk tussen.

En mocht je onverhoopt niet kunnen slagen in de TV-à-porter collectie, dan is er altijd nog de 'gewone' Steps zomercollectie, die  zoals elk jaar weer bol staat van de jurkjes en rokjes en bijpassende vestjes en jasjes die je een heerlijk zomers en glamourous gevoel geven. En het mooie is, alle Steps jurken zijn verkrijgbaar tot en met maat 44 en zijn zó gesneden dat ze ook de volle vrouw prachtig staan!

Wil jij ook zo'n jurk scoren? Wees er dan snel bij, want ervaring leert dat de mooiste Steps-jurken heel snel zijn uitverkocht!