Onrust over vijfde Topper

Celebs door Redactie Ze.nl
Tatjana wordt door Patricia Paay getipt als vijfde lid van het hysterische vijftal. Patricia zou samen met diva’s Patty Brard en Conny Breukhoven in aanmerking willen komen voor de vacature, maar Conny heeft besloten niet meer mee te doen vanwege de vermeende diefstal door haar dochter Constanza. Patricia heeft nu besloten dat Tatjana wel een goede vervangster van Conny is.

“Tatjana zou een heel goede vervangster zijn, zij is immers ook een diva,” zegt Patricia in De Telegraaf. “Een optreden met Patty en Tatjana in de ArenA zou een kroon op mijn carrière zijn. Overigens weet ik van Patty dat zij dit ook dolgraag wil!” De toppers treden 27, 28 en 29 mei op in de Amsterdam ArenA.

Terwijl de dames allerlei plannen smeden om met z’n allen op te treden in de ArenA, haalt Dries Roelvink via zijn Twitter-account uit haar Gordon. Die heeft in de Madiwodovrijdagshow laten weten dat hij Dries niet geschikt vindt als vijfde Topper: “Het is een volhouder, maar het wordt wel een beetje een zielig geval.”

“Gordon heeft het licht gezien zegt hij, God is tot hem gekomen!” twittert Dries. “Vraag me dan wel af of God het er mee eens is, als je steeds andere mensen probeert af te zeiken.” Hij vervolgt: “Jammer dat Gordon nu zo reageert, hij kan ook waarderen dat ik er zo veel energie in stop, is tenslotte ook reclame voor zijn eigen feestje.” Dries wordt door de negatieve woorden van Gordon niet minder fanatiek door: “Gelukkig waarderen de mensen in het land mijn auditie wel, want ik sta al vier dagen op de eerste plek! Dus stem op mij!”

Heb jij al op Dries gestemd als vijfde Topper? Of zie je liever iemand anders het baantje aannemen?