Lifestyle / Celebs
Celebs

Sterretje geeft vrijpartij Barbie toe

Afgelopen donderdag was er in Oh oh Tirol te zien hoe Sterretje en Barbie de groep verlieten en samen terug naar hun huisje gingen. Het stel belandde in de badkamer. Er was daar geen beeld van, maar de geluiden van de twee wildebrassen spraken voor zich.

"Wij dachten: in de douche horen ze het niet," vertelt Sterretje, die in het dagelijks leven Tony wordt genoemd. "Niet wetende dat RTL daar ook geluidsapparatuur had geplaatst." De twee Hagenezen besloten het voorvalletje geheim te houden voor hun vrienden, maar na afgelopen donderdag kunnen Sterretje en Barbie het niet meer ontkennen. "Ik lieg er niet om. Het is gebeurd, klaar."

Of Barbie heel blij is met de bekentenis van Sterretje is te betwijfelen. De blondine is namelijk helemaal verliefd op haar vriendje Michael. De twee hebben pas anderhalve maand een relatie, maar dat hield de stoeipoes niet tegen om een tatoeage van zijn naam op haar rug te nemen. De geruchten gaan momenteel dat Barbie ook al zwanger is van haar nieuwe aanwinst. Haar moeder zou het blije nieuws al hebben bevestigd in de buurt.