Lifestyle / Celebs
Celebs

'Topper' Dries geeft niet op

Ook afgelopen week moest Roel het onderspit delven en werd niet hij, maar de Surinaams Lesley Lunch gekozen als derde finalist in de online zoektocht naar de vijfde Topper. Toch blijft de zanger vertrouwen houden in zijn collega's. "Het zou raar lopen als ik aanstaande vrijdag nog steeds niet op een sta en de Toppers zouden zeggen: we kiezen Dries niet." De zanger, die elke dag een paar kijkt of hij nog steeds de meest populaire kandidaat is, pakt het groots aan met professionele videoclips en acts waarin hij elke Topper na doet.

"Ik zou wel teleurgesteld zijn in mijn collega's als ze mij niet zouden selecteren," aldus de 52-jarige zanger. "Ik ken ze alle vier goed en Rene is een van mijn beste vrienden geweest." Topper of niet, Dries gaat gewoon door: "Het nieuwe filmpje zet ik sowieso online. Het is een echt een dure grap geweest."

De vier huidige Toppers, Gerard Joling, Gordon, Rene Froger en Jeroen van der Boom zijn op internet op zoek naar een vijfde Topper. Via internet kan een ieder een filmpje uploaden waarin je laat horen en zien dat jij het waard bent om met de mannen op te treden in Amsterdam Arena.