Dries Roelvink doet auditie voor Toppers

Celebs door Redactie Ze.nl
Dries scoorde in augustus 2010 een nummer 1-hit met zijn single Alleen Door Jou. De single kwam op de eerste plek binnen in de Single Top 100. Maar voor Dries is het niet genoeg. Hij wil zijn naam nu op de kaart zetten door de vijfde Topper te worden. Jeroen van der Boom, Gordon, Gerard Joling en René Froger, de huidige Toppers, kondigden vorige maand aan dat zij op zoek gingen naar een vijfde zanger.

Dries gaf eerder al aan te twijfelen of hij wel auditie moest doen. "Ik vind het leuk om bij ze te mogen optreden, maar niet tegen elke prijs. Als ik het niet word, heb ik daar vrede mee," zei hij. Maar de 51-jarige zanger gaat uiteraard voor het hoogst haalbare. Zijn zoon Dave heeft hem overgehaald om toch mee te doen. Woensdag stuurt hij zijn auditie in via internet. De Toppers gaven in RTL Boulevard aan dat zij niet echt enthousiast zijn over Dries, dus of hij gaat winnen, is nog maar de vraag. De vier heren kiezen namelijk zelf de winnaar.

De audities lopen overigens als een speer. Sinds afgelopen woensdag hebben zich al bijna honderd mensen aangemeld. Het baantje als vijfde Topper is dus gewild. Ook volkszangers Mick Harren en Wesley Blok doen auditie. Daarnaast hebben ook Danny Nicolay en Hans Merx zich aangemeld - wie kent ze niet? De winnaar van de talentenjacht mag in mei optreden met de vijf heren tijdens de jaarlijkse stadionconcerten in de Amsterdam ArenA.

Zie jij het al voor je: Jeroen, Gerard, René, Gordon en Dries als de vijf Toppers?