Jim Bakkum was egoïstisch

Celebs door Redactie Ze.nl
De 23-jarige zanger vindt zichzelf nu veel volwassener. "Onbewust werd ik egoïstisch. Ik hoefde geen rekening te houden met anderen en dacht ook over mezelf weinig na."

Ook vindt Jim dat hij weinig bezig was met de toekomst. "Ja, natuurlijk riep ik dat ik popidool wilde worden. Maar wat dat inhield? Ik had geen idee," zegt hij in een interview met het AD. "Juist daarom zei ik altijd ja als mensen van een platenmaatschappij iets voorstelden."

Jim denkt dat hij nu alles veel bewuster meemaakt. "Ik weet nu waar ik gelukkig van wordt, ook privé. Een fijne relatie, een goed huis en straks hopelijk kindjes." Dit jaar geeft Jim het jawoord aan zijn verloofde Bettina Holwerda, maar het stel gaat niet uitpakken. "We willen geen aandacht van de pers. Hoe dichterbij ons trouwen komt, hoe stelliger ik daarin word. Het wordt een mooie dag, maar wel alleen voor ons en onze vrienden en familie."

Niet alleen privé, ook met Jims carrière gaat het de goede kant op. Volgende week komt zijn nieuwe single Feel Your Love uit en hij staat maandag in het voorprogramma van Enrique Iglesias. Komende herfst begint Jim aan zijn rol in de musical Wicked. Jim is ook te volgen via Twitter.