Will Smith en gezin hebben sterallures

Celebs door Redactie Ze.nl

The Fresh Prince of Bel Air en zijn gezin waren in Ierland vanwege dochter Willow. Zij staat in het voorprogramma van Justin Bieber en die trad op in Ierland. Het gezin Smith moest vanuit Dublin naar Manchester vliegen voor het volgende concert. Dat is een vlucht van een uurtje.  Dit was toch echt al te lang om in de toeristenklasse te zitten. Het gezin heeft toen voor tienduizend pond (!) een privéjet gehuurd. Hoezo sterallures?

De vliegtuigmaatschappij is boos omdat ze veel moeite had gedaan om het beroemde gezin zo comfortabel mogelijk te laten reizen. In Manchester stond alles al klaar voor een vip-ontvangst. ‘We begrijpen dat hij gewend is om in stijl te reizen, maar we zijn echt van streek’, zegt een medewerker van de maatschappij.

What’s in a family. Ook het zoontje van Will, Jaden , schijnt op zijn twaalfde al sterallures te hebben. Het mannetje weigert bij interviews soms antwoord te geven. Dat zeggen medewerkers van de David Lettermanshow.  Hij geeft alleen antwoord als hij er zelf zin in heeft. Dan is er ook nog dochter Willow van tien. Die maakt het nog bonter, madame gaat alleen shoppen na openingstijden. Als er geen ‘gewone’ mensen meer in de winkel zijn. Volgens moeder Jada is er niets aan de hand. ‘We hebben onze kinderen van jongs af aan geleerd bewust van zichzelf te zijn.’ Nou mevrouw Smith, dat heeft mijn moeder mij ook geleerd, maar ik winkel gewoon als de rest van wereld het ook doet. Misschien is de lijn tussen ‘bewust zijn van jezelf’ en ‘arrogantie’ nogal dun in het geval van de familie Smith...