Mariska van Kolck bedrogen door ex-man

Celebs door Redactie Ze.nl

Aan Privé onthult een vriend van het stel dat Mariska zich ontzettend bedrogen voelt. "Net nadat ze samen de knoop hadden doorgehakt om te gaan scheiden, ontdekte Mariska het overspel," vertelt hij. "Knut en zij zijn echt verliefd. Ze hebben zelfs al plannen om te gaan samenwonen." De vrouw die tussen Knut en Mariska in is komen te staan, is dertien jaar jonger dan de 47-jarige Knut. Ze woont in Groningen en werkt bij een bank.

Toen Mariska besloten had om van haar man te gaan scheiden, wist ze nog niets van het overspel. Ze was op dat moment niet meer gelukkig en voelde dat Knut en zij uit elkaar waren gegroeid. Achteraf begrijpt ze dan ook waarom ze samen niet meer gelukkig konden zijn. "Wanneer je zeventien jaar getrouwd bent, vertrouw je elkaar volledig. Des te harder is de knap wanneer je er zelf achter moet komen dat er een ander in het spel is. Mariska heeft Knut er mee geconfronteerd en hij heeft het uiteindelijk toegegeven. Hij kon niet anders," zo vertelt de bron aan Privé.

Wat een vreselijk nieuws om te verwerken na een huwelijk van zeventien jaar... Wij wensen Mariska in ieder geval veel kracht toe voor de komende tijd. 

Hadden jullie dit verwacht?