Johnny en Bridget uit elkaar?

Celebs door Redactie Ze.nl

Vorige maand vertrok Johnny naar Bali, om daar zijn 32e verjaardag te vieren. Bridget reisde hem, in verband met haar werk, een week later achterna. Volgens Shownieuws zou het stel vanaf het Indonesische eiland doorvliegen naar Australië, waar Johnny zijn vriendin aan zijn halfzusje wilde voorstellen. Zo ver is het echter nooit gekomen: Bridget en Johnny schijnen tijdens een diner ontzettende ruzie te hebben gekregen. Bridget zou na deze ruzie woedend haar koffers gepakt hebben en zou zijn teruggevlogen naar Nederland. Tot nu toe onbekende bronnen hebben aan Shownieuws gemeld dat Johnny wel doorgevlogen is naar Australië.

Daarnaast beweren diezelfde bronnen dat het stel besloten heeft om een punt te zetten achter hun relatie. "Ze hebben afgesproken om er nog niks over te zeggen en het nieuws vrijdag bekend te maken." Het management van de twee heeft bevestigd dat Johnny zich in Australië bevindt en dat Bridget in Nederland is, maar wilde verder geen commentaar geven.

De 32-jarige Johnny en de 36-jarige Bridget kenden elkaar al jaren, maar de vonk sloeg over toen ze samen in Suriname waren voor Johnny’s programma Waar is de Mol? Bij thuiskomst volgden een paar dates en de relatie werd langzamerhand serieuzer.